Connect with us
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021. Previziuni complete despre influența lui Jupiter

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021. Previziuni complete despre influența lui Jupiter

Află Horoscopul realizat de astrologul Minerva pentru 15 – 21 februarie 2021. Există energii puternice din parta plantetelor Jupiter și Venus. Și soarele intervine în situația zodiilor.

Horoscop 15 – 21 februarie Berbec

Prudența nu este tocmai cuvântul potrivit pentru tine. Cu toate acestea, va trebui să fii mai diplomat atunci când Mercur face trigonul cu Marte. Nu lua decizii importante atunci când vine vorba despre finanțele tale. O eroare tehnologică sau un sfat prost te pot duce pe o cale greșită.

În timp ce aștepți, concentrează-te asupra speranțelor și ambițiilor duminică, când Mercur revine în mers direct. Ce speri să realizezi? S-ar putea să faci câteva conexiuni noi care să te ajute să obții ce dorești.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Gemeni

Horoscop 15 – 21 februarie Taur

Rămâi în alertă maximă săptămâna aceasta, Taur. Când Mercur din Vărsător îl plachează pe Uranus, miercuri, deciziile impulsive ți-ar putea afecta negativ reputația și imaginea publică. Nu ieși în lumina reflectoarelor dacă vrei să eviți un un scandal.

Din fericire, restul săptămânii arată mai bine. Ai șansa unor noi începuturi și oportunități în munca mai ales că ești ambițios. Miercuri este o zi excelentă pentru a face brainstorming cu modalități de a merge mai departe, indiferent dacă ești în căutarea unei prompvări sau a unei noi cariere.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Taur

Horoscop 15 – 21 februarie Gemeni

Aventura este în cărți săptămâna aceasta, dacă ne uităm la Casa a 9-a a filozofie, a călătoriilor lungi și a spiritului de aventură. Cste o oportunitate excelentă de a ieși în afara zonei de confort și îți va extinde orizonturile intelectuale sub forma unei călătorii. Este de preferat să te înscrii la un curs de ghizi.

Joi, se poate pune în discuție posibilitatea călătoriei pe distanțe lungi, în viitor. Începe să planifici de pe acum. Este un moment bun pentru a-ți face și planuri privind educația, cum ar fi întoarcerea la școală.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Gemeni

Horoscop 15 – 21 februarie Rac

Trebuie să fii mai spontan și să nu mai încerci să organizezi și să controlezi viețile altora. Nu este atât de greu să lași lucrurile să se întâmple. Neașteptatul are și el un farmec aparte. Ești sclavul rutinei. Trebuie să abandonezi atitudinea și lași încrederea deoparte pentru o vreme. Oamenii din jur ar dori să vadă mai multă originalitate în personalitatea ta. Ascultă-i.

Săptămâna începe cu o notă foarte aburitoare luni, când Venus din Vărsător face un trigon cu Nodul Nord. Aspectul aduce sub lupă intimitatea, încurajându-te să alegi partea sălbatică a vieții. Dacă există anumite tabuuri care ți-au stârnit curiozitatea de mult timp, de ce să nu le încerci?

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Rac

Horoscop 15 – 21 februarie Leu

Succesul vine atunci când te aștepți mai puțin. Îți poți lua rămas bun de la tristețea rutinei zilnice, temeri și starea de spirit schimbătoare. Intri într-o perioadă de recunoaștere și de succes. Toate acestea vin în ciuda faptului că uneori s-ar putea să îți lipsească încrederea în tine însuți. Asta nu mai contează, pentru că reușita este de partea ta.

Ești un om muncitor și aștepți același lucru la oamenii din jurul tău. Îți recomand să arunci o privire asupra relațiilor personale și de muncă. Cealaltă persoana care pretinde că ești, s-ar putea să fie îngrijorată de calitatea relațiilor tale. Nu îți fie frică să separi binele de rău. Viața este prea scurtă pentru a-ți risipi energia cu relațiile proaste.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Fecioară

Horoscop 15 – 21 februarie Fecioară

Săptămâna începe cu o notă tensionată când Mercur și Jupiter fac pătrat cu Luna Neagră. Informațiile și ideile noi ar putea intra în conflict cu opiniile tale preexistente și s-ar putea să fii reticent și să te răzgândești. Deși nu trebuie să faci încă schimbări mari, păstrează-ți mintea deschisă asupra probabilității că nu ai întotdeauna dreptate.

Conjuncția Lună – Lună Neagră de joi, aduce un nou început în sectorul muncii în grup. Este un moment excelent pentru a-ți schimba rutina și pentru a afla ce poți face pentru a fi mai productiv. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a merge la un nou loc de muncă sau pentru a încerca un plan de mișcare neconvențional.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Fecioară

Horoscop 15 – 21 februarie Balanță

În acest moment, astrele sunt în relații care încurajează comunicarea și cuvântul scris. Prin urmare, s-ar putea să ai chef să faci pasul și să scrii acea carte la care te gândești de mult timp. Probabil va avea succes. Ești foarte talentat când vine vorba de acest tip de activitate creativă. Apucă-te de scris și încetează să mai scuzi!

O persoană în vârstă, care îți place foarte mult, te poate vizita sau suna ca să îți ceară sfatul cu privire la chestiuni practice. Gândirea clară și logică îți îmbunătățește intuiția și s-ar putea să poți folosi această abilitate nu doar cu venerabila/ul prieten, ci și pentru tine. Propriile interese vor avansa astăzi într-un fel, așa că așteptă-te la o zi bună.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Balanță

Horoscop 15 – 21 februarie Scorpion

De ceva vreme vrei să schimbi ceva în stilul tău de viață sau în comportament, față de oamenii pe care îi iubești. Vrei ca viața ta să meargă într-o nouă direcție, dar nu vrei să-i superi pe cei din jurul tău. Poate că prietenii și familia doresc același lucru pentru tine. Lasă ideile preconcepute despre lucruri și mergi cum te îndrumă intuiția.

Gândirea logică și concentrată pot duce la progres social, în carieră sau financiar. Abilitatea organizatorică și industria în care activezi sunt mai înțelese decât de obicei. Posibil să fii capabil să dai sens problemelor care nu sunt clare. Documentele s-ar putea dovedi provocatoare, dar vei reuși să treci astăzi peste piedici care până mai ieri erau insurmontabile.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Scorpion

Horoscop 15 – 21 februarie Săgetător

Caracterul tău iubitor va scoate la iveală tot ce este mai bun în cei din jurul tău. Compasiunea și dorința ta de a fi alături de ceilalți, aici și acum, le va înveseli viața celor în preajma cui ești. Pentru a te menține pe direcție sănătoasă și optimistă, analizează-te ori de câte ori ai ocazia și vezi de ce mai este nevoie pentru a te simți bine.

Când este timpul să comunici cu cei pe care îi iubești, uneori ai un sentiment inconfundabil. Este ceva ce vrei să spui dar simți că că inima se împotrivește cu obstinație! Uneori rezistăm impulsurilor adevărate din cauza fricii. Această frică este perfect naturală, dar se poate modela. O modalitate de a rezolva frica este să rămâi într-o stare fizică bună, chiar extraordinară. Rămâi în formă fizică și te vei simții mult mai bine în relația de suflet.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Săgetător

Horoscop 15 – 21 februarie Capricorn

Pentru cei din jur, ești sinele logic și rațional întrupat. Luni și marți, este posibil aduci la lumină multe idei și perspective din adâncul psihicului. Probabil că te bazezi pe experiențe din trecut, chiar dacă nu ești conștient de asta. Chiar dacă sursa este neortodoxă, tot ceea ce aduci cu tine pare să aibă mai multă valoare practică.

Încearcă să nu te gândești la nimic săptămâna aceasta. Ai putea să te sabotezi singur. Miercuri, Mercur din Vărsător face un pătrat cu Marte din Taur, creând serioase tensiuni care ar putea implica, mai ales, stima de sine. Încearcă să te concentrezi asupra distracției. Poți reveni la muncă mai târziu.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Capricorn

Horoscop 15 – 21 februarie Vărsător

Pentru prieteni și colegi, ar putea să pară că ai dobândit brusc un acut simț în afaceri. Experiența s-a alăturat cunoștințelor dobândite de la alții și acum permite formularea unor idei practice care să te ducă mai departe. Poate că ți-ai pierdut încrederea în obiectivele propuse, dar acum par mai accesibile. Ceea ce ți-ai dorit o vreme este la îndemâna ta.

Curiozitatea ta nu poate fi potolită în timpul conjuncției Jupiter-Mercur la începutul săptămânii. Ce vrei să știi și despre cine vrei să afli informații? Începe căutarea! Este o săptămână foarte bună pentru tine, cu multă energie acumulată în semnul tău. Te simți mai puternic, mai energizat și mai pregătit să te apuci de lucru. Practic, ești o forță de neoprit în acest moment.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Vărsător

Horoscop 15 – 21 februarie Pești

Cu toții avem o multitudine de fațete ale personalității, pe care le folosim atunci când suntem în prezența unor oameni diferiți. Limitele personalității tale de zi cu zi își pierd distinctivitatea și ești liber să acționezi și să joci multe roluri. Partenera/ul ta/tău poate aprecia faptul că vezi câteva părți diferite ale sale, așa că fii îndrăzneț și arată-i din ce ești făcut.

Pe de altă parte, va fi o săptămână foarte emoționantă pentru tine. Asigură-te că practici îngrijirea de sine și îți acorzi spațiu pentru odihnă. Miercuri, Venus în Vărsător face un pătrat cu Marte în Taur, creând câteva probleme majore de comunicare. Dacă pur și simplu nu reușești să transmiți mesajul, fă un pas înapoi și asumă-ți o anumită intimitate până când poți vorbi din nou clar.

Citește integral: Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Pești

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top