Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Ce ne așteaptă în prima săptămână de primăvară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 februarie. Săptămâna aceasta, Venus protejează 2 zodii

Horoscop Minerva 22 – 28 februarie – previziuni complete, toate zodiile. Este ultima săptămână a lunii februarie și se încheie într-o aparentă armonie. Nu se preconizează situații limită sau probleme majore, însă zodiile se pot aștepta la diverse provocări. Este favorizat planul relației, în special acolo unde Venus reușește să-și exercite influența. Află în continuare detaliile pentru toate zodiile.

Astrologul Minerva a pregătit previziuni amănânunțite pentru săptămâna viitoare.

Horoscop Minerva 22 – 28 februarie

Previziunile astrologului sunt personalizate pentru fiecare zodie, în funcție de conjuncțiile astrale. Poți afla în detaliu care sunt aspectele favorabile, dar și mai puțin favorabile, pe fiecare plan: relațional, profesional, financiar și al sănătății!

Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie

Este o perioadă bună pentru comunicare. Cu ajutorul cuvintelor vei reuși să aplanezi multe probleme. Cu toate acestea, te vei simți epuizat, având parte de o mulțime de situații stresante.

Încrederea în sine înflorește în această săptămână, ceea ce te aduce în poziție bună, mai ales profesional. Vei putea vorbi despre ceea ce vrei și de care ai nevoie, de exemplu, o promovare, o mărire de salariu sau o modificare a modului în care lucrezi.

Citește integral: Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie. Situații stresante la orice colț

Horoscop Minerva Taur 22 – 28 februarie

Minerva anunță o săptămână extrem de importantă pentru viața acestor nativi. Este vorba de un succes incredibil pe absolut toate planurile. Nu vor uita ușor aceste realizări!

Din punct de vedere profesional, aceasta este o perioadă minunată și ți se va da multă atenție la locul de muncă. Ți se poate oferi o promoție sau un parteneriat sau ți se pot oferi experiențe sau oportunități de care ai fost privt în trecut. Acesta este un moment care deține cheia unei mari creșteri. S-ar putea ca volumul de muncă să crească, dar totuși să fii capabil să ții în frâu lucrurile. Asta se datorează faptului că ești foarte bine organizat și te miști într-un ritm care îți aparține. Nu te supăra prea mult în ceea ce privește timpul și fără idei preconcepute. Ca urmare, timpul este cel mai bun prieten al tău.

Citește integral: Horoscop Minerva Taur 22 – 28 februarie. Vine o furtună de bani

Horoscop saptamanal Gemeni

Minerva a realizat previziunile pentru 22 – 28 februarie. Romantismul va poposi în viața acestor nativi! La finalul săptămânii începi o colaborare.

Indiferent dacă ești celibatar sau cuplat, romantismul este prioritar pe măsură ce Venus se mută în Pești, pe 25 februarie. Îți dorești un partener care să fie vesel, inteligent și capabil de conversație. Nu vrei ceva plictisitor, liniștit sau timid. Nu, aceasta nu este persoana potrivită pentru tine. Acum, ai o mare oportunitate de a explora și de a te bucura, iar acest lucru poate fi un moment cu adevărat interesant pentru tine. Dragostea este unul dintre lucrurile care îți mențin spiritul. Vei fi activ și sociabil, ceea ce îți crește în mod natural șansele de a te îndrăgosti de cineva.

Citește integral: Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 februarie. Neptun ajunge în Pești și aduce romantism

Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie

Este o perioadă încarcată cu energii negative, iar astrele par să îi aducă probleme nativului din zodia Rac. Dacă ești născut sub acest semn, menajează-te pe cât posibil.

Încă de luni lucrurile par să o ia razna. Dacă nu ai chef să ieși, atunci găsește o modalitate de a rămâne acasă. Ai un milion de proiecte de care să te ocupi. Ultimul lucru cu care trebuie să te confrunți acum sunt alți oameni. Ai grijă la cei încăpățânați și fii extrem de conservator în privința problemelor legate de bani. Abia în a doua parte a săptămânii, te vei mai calma și vei avea dispoziție socială, deși visatul ore întregi poate părea la fel de atrăgător. Este o săptămână esențial liniștită, emoțiile tale vor fi ușor stârnite.

Citește integral: Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie. Săptămâna începe cum nu se poate mai prost

Horoscop Minerva Leu 22 – 28 februarie

Este o săptămână cu o puternică încărcătură emoțională. Va fi foarte bine să socializezi și să te implici mai mult la serviciu. Grijă mare însă pe ce dai banii!

A face o impresie bună este o preocupare esențială săptămâna aceasta, dar nu nu fii arogant. Vorbim despre un echilibru delicat. O modalitate de a atinge acest echilibru este să te folosești de altcineva. Eu știu, ajută un prieten. Forțează-ți vanitatea și orgoliul cât de mult poți, pentru că până miercuri te poate aduce în prim plan. Ciocnirile de orgoliu nu sunt benefice, așa că fă tot ce poți pentru a le evita. Fii răbdător. Ține-o așa până șa sfârșitul săptămânii. Pretinde că te-ai săturat de propria voce și vrei să auzi și vocea altuia. Și mergi mai departe, chir dacă cineva te provoacă. Uneori este fii provocat!

Citește integral: Horoscop Minerva Leu 22 – 28 februarie. Moderație la cheltuieli!

Horoscop Minerva Fecioară 22 – 28 februarie

Dacă ești născut în această zodie vei experimenta momente extrem de plăcute. Pătratul format din Saturn și Uranus aduc o veste minunată!

După o lună stresantă, viața ta sentimentală primește un mic impuls atunci acum că Soarele este în Berbec. Fiind vorba despre sectorul de parteneriate, relațiile vor fi mai blânde, amabile și tandre. Deși nu vei fi pe deplin romantic până săptămâna viitoare, este un moment bun pentru a începe să visezi cu ochii pe cât de magică poate fi iubirea.

Citește integral:Horoscop Minerva Fecioară 22 – 28 februarie. Saturn și Uranus îți calmează inima

Horoscop Minerva Balanță 22 – 28 februarie

Săptămâna se anunță destul de grea, mai ales pe plan sentimental. O să fii pus în tot felul de situații, dar vei ieși din ele, dacă ai prezență de spirit. Anumiți nativi voi ruferi în iubire.

Există limite în ceea ce vei putea realiza luni, deoarce o stare sentimentală te face să te simți ciudat de dezechilibrat. Dar această ciudățenie se dizolvă într-o goană după romantism și bunăvoință. Îi înțelegi pe oamenii din jurul tău mai bine decât ai făcut-o până acum, și vei fi atât de ocupat, încât orele trec. Vei avea ocazia să-i ajuți pe alții să aprecieze frumusețea și armonia. De fapt, ești încă blocat pe acea lovitură de frumusețe, încât te întoarce înapoi, în tărâmul romantic. Este un roller coaster de o săptămână, dar totuși o plimbare distractivă.

Citește integral: Horoscop Minerva Balanță 22 – 28 februarie. O inimă frântă spre final de săptămână

Horoscop Minerva Scorpion 22 – 28 februarie

O săptămână încurcată. Apar mici victorii, dar și provocări pe care trebuie să le depășești cumva. Pentru nativii zodiei Scorpion, apare și o nouă relație.

În mod normal, ești o ființă destul de sensibilă, dar când gândește ca un CEO lucrurile dej stau altfel. Determinarea și înțelepciunea definesc ziua. Semnează pe linia punctată. Intră în acest proiect. Dacă ai putea începe proiecte atât de ușor de acasă, nu mai ai nevoie decât sî dai deoparte acoperișul și să instalezi un luminator, chiar dacă alții cred că un luminator este o idee proastă … și așa mai departe. Ideile tale creative merg mult mai bine de acum, însă aceasta nu este doar săptămâna ambițioasă care ai crezut-o că va fi.

Citește integral: Horoscop Minerva Scorpion 22 – 28 februarie. Începutul unei noi iubiri e aici

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie Minerva pentru Săgetător

Este o perioadă bună pentru călătorii, dar și pentru a ieși din impas profesional. Astrele se anunță a fi de partea acestor nativi.

Felul în care privești lucrurile este uimitor și unic. Și felul în care comunici este, de asemenea, uimitor … și foarte direct! Străinii perfecti poartă conversații fascinante cu tine, oriunde ai merge. De fapt, poți conversațiile, dar cine ține scorul – ai talent pentru aceste lucruri. Din păcate, niciunul dintre talentele tale nu îți este de mare folos, când o scurgere de energie te face să pierzi din vedere anumite lucruri. Cu toate acestea, în acest weekend va fi o mulțime de distracții.

Citește integral: Horoscop Minerva Săgetător 22 – 28 februarie. Se rezolvă o problemă profesională

Horoscop săptămânal Minerva Capricorn 22 – 28 februarie

Este perioada pentru care sunt realizate următoarele previziuni, pe zile. Chiar dacă în unele zile apar probleme financiare, e posibil să apară bani neașteptați.

Săptămâna începe cu o notă grozavă. Planurile tale funcționează și toată lumea pe care o vezi zâmbește. De fapt este un răspuns la propriul tău zâmbet larg. Ești destul de impresionant în aceste zile! Problemele financiare îți pot afecta starea de spirit, ușor, la jumătatea săptămânii. Nu este faptul că nu ai bani, ci doar că ești indecis cu privire la ce ar trebui să faci în continuare. Dar până vineri, când un scenariu creativ îți amintește cât de lipsit de valoare este, din punct de vedere psihic, să-ți faci griji pentru bani. De fapt, ești în top.

Luni, visezi – păduri, camping, copaci, un foc care troște. Poate că nu ai timp să te intri într-o pădure prea curând, așa că fă tot posibilul pentru a petrece ceva timp într-un mediu care să te relaxeze într-un fel.

Citește integral:Horoscop Minerva Capricorn 22 – 28 februarie. E posibil să apară bani

Horoscop Vărsător realizat de Minerva pentru săptămâna 22 – 28 februarie

Chiar dacă nu este o săptămână grozavă, nativii din zodia Vărsător vor reuși să se bucure și de clipe frumoase!

Luni este una din acele zile în care te mobilizezi greu la muncă să te păcălești să rămâi în sarcină.

Recompensează-te pe tot parcursul zilei pentru disciplina ta. La sfârșitul zilei de lucru, s-ar putea să te întorci acasă obosit, dar asta doar pentru că organismul tău se pregătește să strălucească în zilele următoare. Îți petreci mijlocul săptămânii inspirându-ți prietenii și provocând la schimbări incitante, cheltuind cât mai puțin posibil. Este posibil să fii indus în eroare de contul bancar, așa că ai grijă la asta.

Citește integral: Horoscop Minerva Vărsător 22 – 28 februarie. O săptămâna încărcată de melancolie

Horoscop Minerva Pești pentru săptămâna 22 – 28 februarie

Peștii vor avea o săptămână minunată, luminată de binecuvântarea astrelor.

Un prieten aflat într-o poziție înaltă, trage corzi pentru tine la începutul săptămânii și nu-ți vine să crezi ce se întâmplă. Viata ți se pare excelentă. Dar face să te simți un pic ca vedeta unui film care nu are regizor.

Atunci, în absența unei conduceri puternice, îndreptă-ți eforturile spre a-i ajuta pe ceilalți la jumătatea săptămânii. Dacă te simți profund implicat în activități de voluntariat, fă-ți ceva timp ca să poți face lucrurile așa cum știi, de unul singur. Este important să îți reîncarci bateriile. În acest weekend, viața este un joc și nu știi regulile, așa că mai bine explorează!

Citește integral: Horoscop Minerva Pești 22 – 28 februarie. Urmează zile însorite

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top