Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 FECIOARĂ. Primești 6 semne care te vor schimba radical

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 FECIOARĂ

Fecioară

Te simți animat de idei de creativitate și ești gata să faci tot ce este necesar pentru a le urmări. Perspectivele spirituale sunt mai atractive acum. Ajungi la un mentor care îți poate oferi sfaturile de care ai nevoie. Fă-ți timp pentru romantism și fii gata să arăți cuiva special cât de mult înseamnă pentru tine. Un risc pe care ți-l asumi acum ar putea duce la transformarea personală și de carieră pe care ai dorit-o.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Pasiunea și intimitatea înseamnă foarte mult pentru tine acum. S-ar putea să renunți la unele relații, provocând tristețe, dar te așteaptă vremuri bune cu prietenii și iubiții. Verifică-ți sănătatea pentru a te asigura că totoul este în regulă. Petrece cu înțelepciune, astfel încât să ai resursele necesare pentru a te angaja în ceva serios. Ești pregătit pentru noi experiențe și jovial. Uneori este dificil să te apropii de un partener, mai ales dacă este o relație îndelungată care s-a deteriorat.

Cu Marte în Gemeni în Casa credinței și a studiilor superioare, a drumurilor lungi, ai putea să dorești să materializezi planurile cele mai bine gândite. Și dacă ești dispus să depui efortul și să îngrijești de conexiunile valoroase, ți-ar prinde bine.

Asigură-te că începi să faci planurile de călătorie sau să susți interesul pentru o oportunitate, curs sau atelier. Ar putea fi începutul unei experiențe minunate.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 FECIOARĂ Relaţional.

Când este vorba despre eforturi creative și romantice, lucrurile ar putea fi puțin diferite. Pluto și Saturn sunt retrograde în Casa familiei. Dacă planurile tale par să se oprească, ar putea fi momentul să te întoarci și să regândești la rolul pe care l-ai jucat acasă. Înțelegerea poate aduce vindecarea.

Apar oportunități noi în această săptămână. O fază sau o relație se poate încheia, dar o altă persoană este gata să-i ia locul. Fa-ți timp pentru distracție și ieși în lume. Acest lucru ar putea să te conecteze cu cineva special care îți va aprecia cu adevărat creativitatea și inteligența și va fi un câștig pentru tine. Cauți un sentiment mai profund de iubire, astfel încât ai șansa să îl găsești.

Pasiunea fizică este în mintea ta. Trebuie să te limpezești și să te eliberezi după o perioadă de muncă grea și de stres. Ești gata să te bucuri de plăcerile vieții. Aceasta poate include o nouă lovitură sentimentală sau doar o ușurare ușoară a stresului, alături de prieteni foarte buni. Ești gata să savurezi ce ai de oferit și să te bucuri de compania pe care o dorești. Traieste viata la maxim și împărtășește-ți fericirea cu cei care conteaza cel mai mult pentru tine. Nu este nimic mai important în viață decât aprecierea fiecărui moment și frumusețea și fericirea pe care trebuie să o ofere.

Saturn este retrograd, ceea ce înseamnă că este un moment bun pentru a cântări avantajele și dezavantajele obiectivelor actuale ale relației. Deoarece nu este momentul ideal pentru a pune lucrurile în mișcare, poți petrece timpul pentru a regla detaliile.

Un trigon între Mercur-Jupiter retrograd aduce speranță la sfârșitul săptămânii, deci acceptă invitația la o întâlnire. Dacă nu mergi, nu vei știi niciodată ce ar fi putut fi!

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 FECIOARĂ Profesional.

Lucrurile care au întârziat în sfârșit, încep să se miște și se văd progresele în aceasta săptămână. Colaborările pot fi foarte utile. Rămâi calm dacă te confrunți cu o situație stresantă, miercuri. S-ar putea să existe un război ascuns între sexe care să conducă un comportament supărător. Este important să îi tratezi pe toți cât mai echitabil posibil. Fă tot posibilul pentru a găsi orice potențial dezavantaj la o situație ce pare optimistă.

 Nu iniția nimic nou în acest moment. În schimb, ar trebui să aștepți până când totul este mai favorabil. Între timp, strânge informații astfel încât să le ai la dispoziție, când este momentul potrivit să poți acționa și să creezi ceva nou.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 FECIOARĂ Financiar.

Complicațiile profesionale, probabil rezultate din politica de birou, ar putea cauza o întârziere a planurilor de călătorie care s-ar putea lăsa și cu o pagubă financiară. Deși momentul poate fi dificil, îți va permite să explorați noi oportunități de a face bani și, poate, chiar să favorizezi o transformare totală a carierei. O călătorie lungă, cu un profesor sau un îndrumător, te-ar putea conecta cu noi cunoștințe spirituale și educative. Pregătește-ți cardul pentru cheltuieli.

Agitația ta este contagioasă și are capacitatea de a-i face și pe alții agitați. O schimbare de locație poate schimba relațiile, terminând unele conexiuni și făcând altele noi și necesită o serie de cheltuieli.

Continuă să lucrezi din greu și vei putea să te bucuri că păstrezi nivelul financiar actual. Fii pregătit pentru un nou interludiu amoroas. Săptămâna aceasta te așteaptă numeroase posibilități  care de care mai incitante.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 FECIOARĂ Sănătate.

S-ar putea să te confrunți cu dureri de cap. Este posibil să ai nevoie să îți exprimi furia, dacă ai reprimat-o de ceva vreme. Acest lucru și faptul că este foarte multă presiune asupra ta poate determina reacția corpului tău. Trebuie să fii foarte atent. Mai târziu aceste probleme ar trebui să se ușureze și vei fi gata pentru orice. Nu renunța la programul de sănătate și de exerciții fizice.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top