Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021. Care sunt zodiile cu protecție divină

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021. Care sunt zodiile cu protecție divină

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec 

Luna începe optimist cu interacțiunea puternică dintre Marte, stăpânul tău planetar, conjunct cu Nodul Nord, din Gemeni, semn care aduce o gândire rapidă și plăcerea varietății de varietate, de pe 1 aprilie. Trigonul cu Saturn din Vărsător sugerează că un lucru este sigur: nu te vei plictisi!

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur

Luna plină în Scorpion are loc în casa muncii și a rutinelor cotidiene. Munca în echipă este esențială și descoperi că toată lumea lucrează împreună pentru un obiectiv comun. Ai câțiva colegi care te vor susține în acest moment. Calendarul lunii aprilie este destul de încărcat de responsabilități. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, s-ar putea să apară acum sau s-ar ai putea să finalizezi ultimele aspecte ale unui proiect profesional important.

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni 

Pe 4 aprilie Mercur intră în Berbec, în sectorul mediului în care trăiești și a prietenilor, și vei începe să vorbești despre viitor, despre munca în echipă sau începi să îți alegi oamenii pentru un nou proiect în care te vei angaja. 

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac 

Poți trece la următorul nivel al unei relații care tocmai începe acum că Marte este în Gemenii. Inhibițiile scad și capacitatea de a flirta crește, sporindu-ți încrederea în tine și încurajându-te să faci prima mișcare.

Luna Nouă se află deja, în dinamicul Berbec, de pe 12 aprilie, predispunându-te la tot felul de reacții impulsive, la gelozie dar și la dureri de cap. Este mai bine să păstrezi distanța și să eviți durerea sau să te apropi iar și poate să te rănești din nou? Fă cum îți spune inima. 

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu 

În această lună trebuie să limitezi orice cheltuieli inutile, deoarece există șanse să depășești cu mult bugetul. Poți solicita un împrumut. Închiriază casa de la țară sau apartamentul pe care tocmai l-ai achiziționat, deoarece îți poate aduce profit și poate influența lucrurile din punct de vedere financiar. Te sfătuiesc să iei cu atenție toate deciziile financiare, deoarece orice neglijență ți-ar putea aduce pierderi. În a doua jumătate a lunii, fă tot posibilul și amână decizia de a vinde o proprietate până la o dată ulterioară. S-ar putea să nu obțineți un preț bun. 

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară 

 Întri în aprilie cu Marte în Gemeni de unde va pleca abia pe 23 aprilie. Îți induce o judecată temeinică în legătură cu o problemă care ține de carieră. Ușurința cu care te exprimi este destul de puternică și poți expune cazul tău șefului direct pentru un program de lucru flexibil sau pentru a numi pe altcineva într-un un proiect la care nu vrei să participi.

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță 

Marte este în Gemeni până pe 23 aprilie și în casa carierei. Decizia de a-ți atinge obiectivele profesionale crește odată cu puterea de concentrare. Începe cu organigrama și gândește-te unde ai vrea să ajungi în această istituție, firmă sau companie. Și dacă răspunsul tău este „nicăieri”, înseamnă că este timpul să mergi mai departe. 

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Balanță

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion 

Marte, unul din stăpânbii tăi planetari este în Gemeni până pe 23 aprilie și  deschide ușa către noi posibilități. Acum îți este mai ușor să râzi și să glumești pe sema situațiilor incomode sau jenante. Îți place totuși să deții controlul, dar îți dai seama că nu este posibil tot timpul.

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător 

Conexiunea frumoasă dintre stăpânul comunicării, Mercur și Pluto de la 1 aprilie, îți oferă libertatea și capacitatea de a atrage oamenii prin felul cum vorbești și perspectiva unică asupra iubirii. Experiențele tale de viață sunt uimitoare și ar trebui împărtășite cu cât mai mulți oameni posibil!

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn 

Marte este în Gemeni ceea ce îi sporește agresivitatea și intoleranța, creând valuri de emoție și curiozitate în viața amoroasă. Lucrurile bune provin din acest tranzit atunci când nu le iei prea în serios.

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător 

Pe măsură ce începe luna, Mercur, stăpânul comunicării, se pregătește să intre în Berbec, pe 4 aprilie. Iar viața ta amoroasă ar trebui să beneficieze de stilul tău extravertit și de dorința de a profita din plin de tehnologia care îți permite să cunoști oameni noi. Acesta este un moment bun pentru a-ți actualiza aplicațiile de întâlnire și informațiile de contact.

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești 

Ai instincte grozave când vine vorba despre întâlniri. Dacă ți se par ciudate afirmațiile cuiva, nu ai niciun motiv să continui să comunici cu ea doar pentru a fi politicos. Dacă, pe de altă parte, simți că există o chimie adevărată cu cineva, ai încredere în acele instincte.

Citește integral Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top