Horoscop Minerva MARTIE 2021. Primăvara aduce schimbare totală

01.03.2021
Horoscop Minerva MARTIE 2021. Primăvara aduce schimbare totală

Prima lună de primăvară aduce schimbări uriașe pentru toate zodiile. Iată ce te așteaptă începând cu această lună. Citește Horoscop Minerva martie 2021 și află ce ți=au pregătit astrele!

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec 

 Martie este o lună excelentă pentru viața ta sentimentală, pe măsură ce vei vedea că armonia revine la relația ta. Orice neînțelegeri în cuplu se vor rezolva și vei experimenta o nouă căldură și apropiere în relația voastră. Unii dintre voi, care sunt singuri, ar putea fi surprinși plăcut de o propunere romantică neașteptată din partea unui prieten apropiat. Vei face tot posibilul să accepți acest lucru. Însă nu te supune tuturor cerințelor acestuia fără a lua în considerare consecințele. 

Citește integral Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur 

Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă dorești să îți petreci restul vieții alături de o anumită persoană, perseverează și fă-i propuneri, cu siguranță vei fi acceptat. Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort suplimentar pentru a menține scânteia vie. Cu siguranță nu va lipsi emoția luna aceasta când vine vorba de romantism. Ți se face o propunere de către cineva care te place. Cel mai probabil vine din partea unui prieten apropiat care ți-a plăcut în urmă cu ceva vreme. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni 

 Martie va fi excelentă pentru tine, deoarece veți obține o mulțime de câștiguri atât din investițiile anterioare, cât și din cele curente. Dacă dorești  să îți cumperi propria casă, ar trebui să mergi mai departe acum. Cei care intenționează să investească în proprietăți ar trebui să continue, deoarece este momentul potrivit pentru a cumpăra proprietăți. Evită să soliciți un credit în acest moment. Agenții imobiliari vor putea încheia câteva contracte profitabile. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac 

Deși poți obține o mulțime de informații, ar fi înțelept să nu sari la primul sfat care ți se pare bun. Pe urmă, Saturn este încă în pătrat cu Uranus și cu Luna Neagră. Saturn vorbește despre responsabilitate și Uranus reglementează automatizarea, iar Luna neagră, intuiția. Deci este posibil să dorești să generezi plăți automate ale facturilor sau să descarci extrase de cont pentru a pregăti impozitele pe care le are instituția sau firma în care lucrezu, de plătit. Dacă aștepți să vină un contract de muncă, acum ai ocazia să pui mâna pe el și să începi să examinezi detaliile.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu 

Ai o pasiune pentru a amesteca lucrurile și tendință de a te bucura foarte mult de compania altora, așa că este o idee bună să respectați regulile de distanțare socială și alte practici igienice pentru a evita îmbolnăvirea. Pluto își continuă călătoria prin zona de wellness, așa că s-ar putea să fi gata să îți conservi sănătatea luând măsuri radicale. O abordare lentă și constantă este totuși cea mai bună. Dacă îți plac antrenamentele de forță, găsești programe pe YouTube.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară 

Dacă ai un mod al tău de a face lucrurile, fă un pas în altă direcție pentru a ieși din rutină. Viața amoroasă înflorește atunci când ești deschis experimentării. Ai multe de spus, care ar putea să nu funcționeze întotdeauna în avantajul tău. Întrerupi și vorbești tare doar pentru a te auzi? Este dificil să cunoști pe cineva nou dacă ești singurul care vorbește. Lună Plină din Balanță, de pe 28 martie, te face să privești paharul pe jumătate gol în loc să vezi jumătate plin. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță 

Câteva chestiuni financiare te vor stresa la culme. Evită să împrumuți bani cuiva, deoarece există șanse să îi mai recuperezi la Sfântu Așteptă. Contul tău va rămâne stabil dacă vei găsi o modalitate de a câștiga un venit suplimentar. Orice bani în plus pe care îi câștigați vă vor ajuta să navigați în această perioadă de venituri mici. Probabil că facturile vor fi cam mari în weekend.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion 

Pe 4 martie, Marte intră în Gemeni. Este timpul să te întorci la elementele de bază. Vocea ta unică este ceea care îți aduce succes. Nu căutați o formulă sau pași de făcut. Ai incredere in tine, doar știi calea. Pe a 13 martie, Luna Nouă în Pești, ar putea aduce o oportunitate pentru o afacere de familie sau o afacere rămase fără casă. Ia în considerare deschiderea unui magazin online. Această energie ar putea funcționa la fel de bine pentru o afacere tehnologică sau o afacere de finisare a mobilierului în piese chic, pictate manual. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Săgetător 

 Se poate ajunge la un acord benefic, la acest nivel, posibil începând cu o afacere formală care ulterior se transformă într-un contract serios. Nu ezita să faci propunerea dorită cu acest aspect. Pe de altă parte, ai putea primi o invitație pentru un interviu de angajare. Fii cu ochii pe e-mail, să nu ratezi această notificare. Este timpul să vă trimiți CV-uri unde crezi că vei fi acceptat. Este o energie bună pentru a obține un răspuns pozitiv. Nu de alta, dar ar putea exista unele schimbări la locul de muncă care nu au să-ți convine. Pozițiile pot fi amestecate, inclusiv modificări în organigramă. Se va lăsa cu reduceri de personal, așa că de ce să nu fii pregătit pentru orice?

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Săgetător

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Astrele nu se concentrează pe sectorul de sănătate luna aceasta, însemna că lucrurilese  bifează ca de obicei. Cu toate acestea, energia, puternică și agitată, a lui Marte în sectorul de agrement te-ar putea încuraja să te bucuri de o relaxare minunată. Mersul în natură sau drumețiile pe trasee, în mod regulat pot fi foarte bune.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător 

Cu soarele în Pești, se pare că nu există problemă romantică la care să nu găsești soluția. Ai permisiunea Universului de a face ceva în afara zidului ridicat în jurul tău, ceva la care oamenii nu s-ar aștepta. Cheia pentru a găsi iubirea acum este să fii dispus să te implici fără să te simți jenat. Pătratul dintre Saturn și Uranus care se contiuă încă și la începutul săptămânii, poate provoca fricțiuni între tine și cineva pe care nu-l cunoști prea bine. Indiferent dacă ai glumit sau nu, ei sunt obligați să ia comentariile tale personal. Dacă nu ai simțul umorului, puține șanse pentru o relație.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești 

O investiție imobiliară nouă va aduce probabil câștiguri bune în viitor. Creșterea veniturilor sunt și ele ridicate. Dacă intenționezi să investestești pe piața acțiunilor fără o experiență anterioară, trebuie să fii precaut. Unele pierderi minore pot apărea undeva către sfârșitul lunii. Fă investiții numai după ce ai consultat pe cineva mai experimentat decât tine. Câștigurile sunt indicate pe măsură ce iei decizii financiare solide luna aceasta. Nu fii prea îngrijorat de modul în care lucrurile se desfășoară pe frontul financiar acum.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI