Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021. Cum încep zodiile acest an

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec 

Trebuie să afli dacă partenera/ul ta/tău își dorește o relație pe termen lung. Trebuie să vorbești cu ea/el și să iei o decizie cu privire la relația voastră. Înainte de a face orice pas, asigură-te că ceea ce simți este iubire, nu doar pasiune. Relația voastră va beneficia de deschidere și de comunicare sinceră. 

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur 

 Obții sprijin de la cineva care te sprijină în implementarea rapidă a planurilor tale. Eforturile susținute și atitudinea prudentă în ce ai de rezolvat sau întreprinzi, vor da rezultate. Ai grijă, deoarece emoțional poți crea unele probleme. Dar chiar și atunci puterea ta neclintită, va depăși problemele. Gestionarea cu pricepere a unor probleme financiare dificile va fi provocarea pentru această lună. 

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Gemeni 

Vârstnicii din familie,  cu hipertensiune arterială vor trebui să fie puțin atenți. Dacă soția sau tu, vă confruntați cu probleme de greutate, încercați să scăpați de greutatea în exces cu exerciții fizice și cina să fie luată nu mai târziu de ora 18.00. Ai putea să te confrunți cu un fel de problemă emoțională – fă meditație, ascultă muzică de relaxare și vedeți ce fel de schimbări aduce în viața voastră. 

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac 

Luna aceasta, recunoști că ești îndrăgostit! Ce minunat! Ești foarte mulțumit de felul în care merg lucrurile. Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă dorești să îți petreci restul vieții cu această persoană, continuă și spune-i ce simți entru ea.  

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu 

 Ți-aș recomanda să o iei ușor și să încerci să nu faci totul dintr-odată. Dacă ai copii studenți sau tu ești student, nu trebuie să exersați brusc și deodată ci să studiați într-un ritm constant pentru cele mai bune rezultate. Cei care doresc o carieră în artă sau în domeniul creativ vor avea câteva oportunități bune. 

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară 

Vei avea mai mult sau mai puțin timp să te ocupi de probleme majore de sănătate. Persoanele în vârstă vor avea zile calme, fără durerile care le-au tulburat în ultimele zile. Pe cei tineri i-aș sfătui să nu se răsfețe prea mult cu mâncarea de la fast food, deoarece acest lucru poate duce la apariția unor probleme ale pielii. 

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță

Cei singuri caută cu disperare dragostea și în sfârșit, își vor vedea visele împlinite. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de această persoană. Ianuarie este un moment excelent pentru cupluri, deoarece vor reuși să se pună de acord și să găsească soluții la dezacordurile din ultimele zile. 

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Scorpion 

 Luna aceasta vei avea succes în deschide o nișă pe măsură ce vei lua o serie de decizii înțelepte. Viața profesională va atinge poziția dorită dacă eviți metodele încercate și testate și începi să te gândești la ceva nou. Acceptă orice ofertă de promovare pe care o primești, deoarece aceasta va fi în interesul tău.

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător 

 Viața sentimentală va aduce bucurie neașteptată pentru mulți dintre voi. În ceea ce privește intrarea într-o nouă relație, ți-aș recomanda să stai cuminte. Mai bine fii atent și analizeză persoana care te atrage înainte de a-ți oferi inima, mai ales atunci când crezi că ai cele mai mari șanse. 

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn 

Este posibil ca o nouă investiție imobiliară să îți aducă câștiguri bune mai repede dect te aștepți. O creștere a venitului este de asemenea, în cărți. Dacă intenționezi să investești pe piața acțiunilor fără o experiență anterioară trebuie să fii foarte atent. 

Citște integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Vărsător 

 Dacă ești într-o relație, s-ar putea să întâmpini obstacole și să ai neînțelegeri cu partenera/ul. Fie încetezi să-ți mai pese de ce cred alte persoane, fie te distanțezi de ea sau de el.  Nu împinge prea tare o relație dacă nu merge sau renunță dacă te simți controlat. 

Citește integral Horoscop Minerva IAnuarie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești 

Unele câștiguri neașteptate din investiții anterioare te motivează să obții randamente uriașe investind mai mulți bani în mici provocări existente. Extinderea relațiilor îți pot aduce profituri bune, dar consultă-te cu cineva care are experiență înainte de a face orice pas major. 

Citește integral Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top