Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020

BERBEC – Ai parcurs un drum lung, iar călătoria te va aduce în top în această lună. Oamenii sunt cu ochii pe tine – personal și profesional. Fii tu și condu prin exemplu personal și poți gravita automat unde dorești.

TAUR – Pe măsură ce luna martie începe, se creează conexiuni puternice care îți pot îmbunătăți ambițiile. Dar Venus intră în Taur pe 4 martie, atrăgându-te spre interior pentru a clarifica o viziune și pentru a aprofunda intimitatea legată de dorințele secrete, temeri și sinele tău adevărat.

GEMENI – Călătorești când intri în martie. Ai putea călători fizic sau să îți extinzi metafori vorbind, orizonturile personale, profesionale și relaționale.

RAC – Odată cu intrarea în martie, au loc schimbări mari legate de o situație financiară, o relație intimă sau momentul în care unii au vrut să te marginalizeze. Ai multe de câștigat emoțional și financiar, dar rămâi detașat.

LEU – Intri într-un nou ciclu de relații, când Luna Plină va avea loc în Fecioară, pe 9 martie.  Pasiunile cresc, iar acesta este un moment emoțional foarte puternic, care se transformă în ceva de inimă. Nu îți fie frică să recunoașteți cum te simți, ci rămâi detașat de situația care evoluează.

FECIOARĂ – Odată cu intrarea în martie, intri într-un nou ciclu de creativitate, de imaginație și rutină zilnică. Ai multe în față așa că prioritizează-ți viața, începând cu proiectele în care ești implicat și acordă atenție la ceea ce contează cel mai mult.

BALANȚĂ – Când intri în martie, Soarele și Mercur sunt în Pești, stârnind dorințe și sporind creativitatea pentru a face ceva pentru sufletul tău. Aceasta înseamnă să îmbrățișezi părțile mai ciudate din tine și acele dorințe pe care nu le recunoști sau le exprimi întotdeauna.

SCORPION – Odată cu intrarea în luna martie te vei concentra asupra problemelor casnice, familiale, de securitate și de uz intern.

SĂGETĂTOR – Pe măsură ce intrați în martie, ai conversații plăcute și obții informații care îți aduc alte opțiuni. Nu ar trebui să le explorezi, dar la luna plină din Fecioară de pe 9 martie aduce momentul adevărului. Reflectează asupra unui obiectiv pe termen lung și la viziunea cea mai optimistă pentru viață.

CAPRICORN. – Când intri în martie vei fi concentrat pe chestiuni de finanțare și angajamentele cele mai apropiate. Luna plină din fecioară de pe 9 martie, evidențiază aspecte legate de resursele comune, de relațiile contractuale, impozite, moșteniri și o relație intimă sau o căsătorie.

VĂRSĂTOR – Te afli într-un nou ciclu personal în care apar schimbări profunde, în culise. Luna viitoare, Saturn revine în semnul tău pentru prima dată din 1991. Este o șansă pentru o confruntare finală și de a șterge blocajele subconștiente care îți limitează creativitatea.

PEȘTI – Ești într-o fază introspectivă când intri în martie, cu Soarele în Casa 1, sectorul personalității tale. Venus se află în Berbec, ceea ce sugerează că poți atrage ce sau pe cine doriți, dar mai întâi trebuie să îți clarifici viziunea asupra acestui lucru.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top