Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie - Urmează o săptămână plină de provocări

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14-20 octombrie – Urmează o săptămână plină de provocări

Săptămâna aceasta, Berbecii vor face planificări și vor crea strategii pe termen lung, asigurându-și o toamnă liniștită.

Taurii vor fi îngrijorați de o posibilă concurența la locul de muncă și caută soluții pentru a submina întregul eșafodaj.

Gemenii sunt angrenați în viața socială datorită ideilor și creativității care se află la cote maxime.

Și Racii dau dovada puterii lor mentale și drept urmare, expresia creatoare va exploda asemenea unui joc de artificii, spre mulțumirea lor.

Leii se decid să investească în studiile aprofundate, în specializări, asumându-și conștient dorința de a învăța ceva nou.

Fecioarele sunt într-un moment de răscruce. Vor ceva nou dar nu știu încotro să o apuce și atunci regăsirea spiritualității îi recentrează.

Pentru nativii Balanță, săptămâna vine cu o perioadă care favorizează acordurile financiare și chiar pot moșteni ceva.

Scorpionii sunt încrezători în ei și în consecință, vor fi vocali, își vor susține ideile în forță și vor provoca dezbateri interesante.

Săgetătorii vor fi mai tăcuți și mai preocupați de problemele de familie, de rezolvări și de găsirea de soluții.

Mintea nativilor Capricorn va fi efervescentă, vin cu ideii novatoare, vor fi sclipitori, aproape geniali lucru care nu li se întâmplă chiar în fiecare zi.

Pentru Vărsători, participarea la sesiuni de comunicare, la simpozioane sau conferințe pe teme de spiritualitate este legată de găsirea unei noi căi profesionale.

Peștii dau în clocot, deoarece îi atrag proiectele și ideile inspirate și sunt gata să învețe orice, oricum și oriunde.

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top