Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 13 - 19 Iulie - Chiron retrograd dă bătăi de cap zodiilor

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 mai 2020 – Saturn retrograd

Horoscop săptămânal cu Minerva, pentru perioada 14-24 mai 2020. Apare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești în această seară în secțiunea Horoscop Minerva.

Horoscop săptămânal Minerva pentru 18-24 mai 2020

O săptămână de oarecare relaxare, obositoare, cu circulație intensă, cu predispoziție la accidente, în special Taurii, Leii și Capricornii să fie nu atenți, ci foarte atenți.

Soarele intră în Gemeni pe 20 mai, urmat de Luna Nouă în acealași semn pe 22 mai. Favorizate semnele de Aer – Vărsător și Balanță și semnele analitice – Taur, Fecioară și Scorpion.

Saturn retrograd începe să-și facă simțită prezența, încetinind desfășurarea unor acțiuni, evenimente, dorințe, iar Jupiter retrograd anunță continuarea plății șomajului tehnic până la sfârșitul lunii. Favorizate semnele Rac și Scorpion și Leul.

Venus retrogradă și ea începe să se manifeste prin creșterea numărului de divorțuri și deblocare unor resurse financiare – Gemeni și Fecioara.

Ramâneți pe HUFF.ro pentru a vedea horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI 

Citește și: Rune Mihai Voropchievici 18-24 mai 2020 la Antena 3, foarte greu

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top