Connect with us
Horoscop Minerva a doua jumătate a lunii iulie, aduce panică pentru 8 zodii

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai 2020. Decizii, ori mai ai de așteptat

Horoscop Săptămânal realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF. Mai jos regăsești toate previziunile acestei săptămâni pentru perioada 10-16 mai 2020. Horoscopul este prezentat în detaliu pentru fiecare zodie, accesând link-urile de sub fiecare nativ.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai 2020

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Berbec. Ai putea să te gândești săptămâna aceata la progresul profesional, creativ sau financiar. S-ar putea să încerci să vizualizezi pașii următori și să anticipezi sarcini care necesită mai mult efort și concentrare decât în mod normal. Nu intra în panică. Este mai bine să nu te forțezi prea tare. Așteaptă câteva zile până când aspectele se relaxează puțin și faci doar ceea ce trebuie să faci – nici mai mult, nici mai puțin. Vei avea succes ult timp de acuma înainte.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Berbec Sentimente profunde

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Taur

Câteva vise ciudate și destul de sumbre ar putea să-ți bântuie nopțile. Notarea acestora ar putea ajuta la exteriorizarea acestor emoții dificile. Ai putea fi, de asemenea, un pic deprimat din cauza banilor. Nu este în schimb o săptămână bună pentru pentru începerea unei afaceri sau pentru a deschide un cont de economii. Aceasta este o săptămână în care poți prospera, prin investiții.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Taur Fii prudent

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Gemeni

Lipsa de comunicare cu cineva trist din familie, te-ar putea face să te simți puțin dezamăgit. S-ar putea să te întrebi dacă ai făcut ceva care a jignit această persoană. Șansele sunt să ți se spună că nu ai făcut nimic. Cel mai bun mod de a gestiona situații de genul acesta este să încurajezi persoana să vorbească cu tine.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Gemeni. Planurile trebuiesc puse în aplicare

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Rac

Telefonul și căsuța de mail ar putea fi pline cu mesaje de la prieteni și colegi și vorbesc despre subiecte fascinante care ar putea să apară în cursul conversațiilor. Unele idei interesante ar putea veni direct sau indirect din aceste discuții. S-ar putea să dorești să le folosești pentru a face planuri de acțiune care în viitor să funcționeze.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Rac. Mercur este în gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Leu

S-ar putea să te decizi să petreci o mare parte a săptămânii lucrând la un proiect care necesită multă energie mentală. Planurile de a petrece ceva timp cu un prieten apropiat sau cu un iubit s-ar putea să nu fie chiar ceea ce ai sperat deoarece prietenul tău ar putea avea o dispoziție destul de ciufută.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Leu. Familia are nevoie de tine

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Fecioară

Te atrage relația cu un prieten aflat într-o stare de spirit proastă și probabil că va trebui să îl inviția la o discuție. Fă tot posibilul și ascultă atent ce spune și lasă-ți compasiunea să îl mângâie. Indiferent dacă dorești să te îndepărtezi de toate sau dorești să începi un curs diverse studii, săptămâna aceasta ai putea să îți dorești să te muți. Sextilul Soarelui cu Neptun sugerează că vei fi în faza de planificare și organizare, ceea ce poate configura spațiul pentru ceva nou.
Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Fecioară îți ies toate planurile

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai  Balanță

Ești îngrijorat că nu ești decis ca de obicei și asta te poate face să nu știi încotro să mergi. Eu zic că este unul din acele momente în care te simți ca și cum o secundă de ezitare te va costa scump.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Balanță este cazul să iei decizii

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Scorpion ești prea gelos

Stimularea pe care ai putea să o primești săptămâna aceasta de la grupul tău de prieteni ar putea deschide uși către o mulțime de experiențe bogate. Talentele tale organizatorice înnăscute te vor ajuta.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Scorpion ești prea gelos

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Săgetător

Stimularea pe care ai putea să o primești săptămâna aceasta de la grupul tău de prieteni ar putea deschide uși către o mulțime de experiențe bogate. Talentele tale organizatorice înnăscute te vor ajuta.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Săgetător, transformare sentimentală

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Capricorn. Vezi să nu regreți

Este un moment bun pentru a-ți adapta logica și rațiunea la realitate, dacă nu, te vei confrunta cu unele probleme mentale. Toată lumea știe că ai o mulțime de idei noi, dar dacă nu ai planuri să scrii, leagă aceste idei de chestiuni practice.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Capricorn. Vezi să nu regreți

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Vărsător

Iubirea este foarte reală pentru tine. Și chiar vrei să o iei foarte în serios, poate chiar prea în serios.Vestea bună este că problemele legate de dragoste și romantism ar trebui să se stabilizeze în acest moment, permițându-ți să abordezi această zonă a vieții dintr-o perspectivă rațională.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai VĂRSĂTOR . Fii curajos

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Pești

Problemele inimii sunt susceptibile de a fi un pic prea presante dar ademenitoare. Poate că te simți ca și cum cineva încearcă să te oprească și ești foarte determinat în privința asta. Poate că această persoană te lasă să faci ce vrei dar va refuzs să fie de acord cu tine atunci când te vei înghesui cu o scuză.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai PEȘTI – Șanse mari de câștig

Horoscop săptămânal realizat exclusiv de Minerva pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top