Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021. Prima săptămână din an este EXCELENTĂ

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Berbec 

Posibil să întâlnești pe cineva care nu numai că îți împărtășește valorile și obiectivele, dar este, de asemenea, de încredere. Cuplurile angajate vor simți armonia în viața casnică și vor vedea că flacăra romantică se va reaprinde în viața lor. Dacă ești singur, intri într-o nouă relație fără să ai nicio problemă practică cu privire la persoana de care ești atras.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Taur 

Obții succes la locul de muncă cu ajutorul minții tale și cu talentul de a înțelege toate problemele profund. Cea mai bună abordare este îndrăzneala și creativitatea, scoase cumva, pe neașteptate, dintr-o cutie frumos ambalată. Vei rezolva cu ușurință chiar și cele mai dificile probleme. De asemenea, îi vei inspira și pe ceilalți datorită abordării tale deosebite.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Taur

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni

Săptămâna va fi una specială, deoarece vei simți dragostea care te face să navighezi în viața de zi cu zi. Viața cu noul partener va fi foarte interesantă și te va ține într-un ritm minunat pe tot parcursul săptămânii. Acordă atenție micilor gesturi de afecțiune și nevoilor partenerei/ului și vei fi cel mai generosi om de pe pământ. Cu toate acestea, trebuie să fii sigur că ceea ce simți este iubire și nu doar pasiune ca să nu vă răniți mai târziu.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac 

Orice investiție pe care o faci în timpul acestei săptămâni poate aduce câștiguri excelente, mai ales din chirii. În general, aceasta este o săptămână bună pentru finanțele tale, deoarece toate datoriile anterioare vor fi compensate și împrumuturile vor fi aprobate cu ușurință fără chiar dacă mai trebuie să duci vreo hârtie la bancă. 

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu 

Săptămâna este bună pentru părinții singuri și pentru cei divorțați. Și tu ai șanse foarte mari să întâlnești pe cineva interesant săptămâna aceasta. Compania acestei persoane te va face să uiți de relațiile eșuate din trecut. Vei fi gata să mergi mai departe cu viața ta. Este posibil ca această relație să fie stabilă și probleme precum gelozia și nesiguranța nu te vor deranja.

citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară

Posibile probleme declanșate de stresul nedorit. Stresul ar putea duce chiar la probleme de tensiune arterială pentru unii dintre voi. Evitați să neglijezi chiar și problemele minore că nu se știe. De asemenea, automedicația deoarece ar putea chiar să agraveze problemele. Adresează-te imediat medicului de familie pentru orice problemă cu care te confrunți săptămâna aceasta. De fapt, în acest moment, singurul scop ar trebui să fie să găsești modalități de a-ți îmbunătăți sănătatea mentală și fizică.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță 

Ia lucrurile în propriile mâini și, de asemenea, decizii pertinente. Este posibil să ți se acorde o anumită responsabilitate și va trebui să faci față unor sarcini importante la locul de muncă. Acceptă provocările pentru că acumulezi experiență, mai ales că vei fi la înălțimea așteptărilor celorlalți și vei da dovadă de calități extraordinare de coordonare și de conducere.  S-ar putea să fie nevoie deja, să lucrezi ore suplimentare pentru a vă finaliza unele proiecte. Vei fi foarte ocupat și vei fi nevoit să faci totul în regim de urgență.

Citșete integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Scorpion

Nu este momentul pentru a juca jocuri de noroc, dar este un moment incredibil pentru o soluționare, o negociere de succes și a-ți ridica cota profesională. Absolvenții care caută un loc de muncă întâlnesc săptămâna aceasta câteva opțiuni bune. Un nou loc de muncă, care te va ajuta să crești profesional, este foarte probabil. Ar putea fi o problemă dacă un proiect a întârziat peste timpul așteptat; deci încearcă să termini cât de repede poți.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător

Marchezi începutul unei noi relații. Vei fi foarte spiritual toată săptămâna și vei trăi un timp fabulos alături de partenera/ul ta/tău. Cuplurile căsătorite ar putea avea nevoie să acorde mai multă atenție nevoilor partenerului. Vei evita dizarmonia prin a nu lăsa emoțiile negative să te domine. Șiii, ți-am mai spus eu să nu ai încredere într-un străin atunci când vine vorba despre relația ta.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Capricorn 

Săptămâna viitoare va fi plină de bucurii, pe măsură ce vechile tale conflicte financiare îți vor găsi rezolvarea. Fii concentrat pe munca ta, cu siguranță vei avea succes. Este timpul să revii pe piețele de capital, deoarece vei obține beneficii din astfel de investiții. Există șanse să cumperi bijuterii vechi din aur. Profiturile sunt probabile dacă investești cu grija cuvenită.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Capricorn 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Vărsător 

Evită pe cât posibil să îți pierzi cumpătul. Gândește-te cu atenție la problema care te preocupă înainte de a lua o decizie în ce privește proprietatea. Renunță la ideea de a vinde până la o dată ulterioară, când apartamentul sau casa vă poate aduce un preț mult mai bun. Cere sfatul unui expert financiar înainte de a efectua tranzacția. Ține punga strânsă pentru a evita orice pierdere.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Vărsător 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești 

Este o săptămână grozavă pentru sănătate. Nu vei suferi de probleme majore de sănătate. Meditația te ajută să rămâi calm și colectat. Femeile gravide ar trebui să rămână relaxate în ceea ce privește sănătatea lor și livrarea iminentă. Totul va merge bine pentru viitoarele mame. Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră. Trebuie să conduceți cu mare atenție, deoarece cea mai mică neglijență poate dăuna altcuiva.

Citește integral Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top