Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 FECIOARĂ. Nu permite nimănui să grăbească procesul de luare a deciziilor

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Fecioară. Determinarea și orientarea corectă te țin în priză. În atitudinile, viziunea asupra lumii, perspectivele asupra vieții și a mediului în care trăiești și lucrezi, se văd, prin urmare, unele schimbări. Este momentul să îți asumi succesul și bucuria prin aceste schimbări. Uneori, când alegi să îți sprijini prietenii, vei observa că ei deja se sprijină pe tine și de aici, toată lumea este confuză. De aceea este indicat, ca în această săptămână, să îți oferi o șansă de a experimenta și de a aborda acest tip de situație, astfel încât sentimentele bune să rămână constante și toată lumea să revină la un curs normal.

Un accent deosebit poate fi cel interior – de exemplu, săptămânile viitoare te poți pomeni  dornic să îți dezvolți potențialul. Cu un accent pe semnu vecin Leu și pe zona spirituală, acest lucru poate fi un moment foarte intim, undeva în spatele scenei. De fapt, este o oportunitate de a lega uni lucrurile și de a găsi cum să finaizezi problemele care ar putea să fi fost extrem de trenante și care acum duc la drenarea ta în cadrul acestui proces. Dacă vrei să începi să faci mișcare organizat, acesta poate fi un moment excelent pentru a începe. Renunțarea la ideile fixe și dorința de a te elibera de modelele limitate de gândire, poate deschide o lume cu totul nouă pentru tine.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Fecioară Relaţional

 Te poți simți limitat sau restricționat, dar nu uita că acest lucru este doar temporar. O călătorie în străinătate, deși întârziată, ar putea aduce și dragostea și plăcerea în prim-planul relației tale. Alege-ți o destinație care să te conecteze cu propriile nevoi și credințe spirituale. Un consilier ar fi o persoană bună de consultat înainte de a lua orice decizie importantă sau investiție pe termen lung. Dacă simți că ai fost înțeles greșit în ultima vreme, este un moment bun să încerci să restabilești lucrurile de drept.

Duminică, Luna se mută în Capricorn, astfel încât trebuie să fii atent, să nu faci rapid mișcări romantice. Nu este nimic în neregulă să îți faci timp și să te gândești la lucruri mai practice. Nu permite nimănui să grăbească procesul de luare a deciziilor.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Fecioară Profesional

 Cursa continuă, dar este probabil ca cineva să încerce să îți dea o lovitură. Un partener pe care credeai că te vei putea baza pe măsură ce te pregăteai să faci un pas mare, dă înapoi. Dintr-o dată, acest sprijin la care sperai nu mai este la fel de sigur.

Temperamentul sau mândria ți-ar prinde bine acum. Atenție ce vorbești când trebuie să faci fața unei discuții profesionale. Lucrurile se accelerează. Interesant, este că acum ai face bine să recunoști contribuțiile colegilor. Cu toate acestea perioadă poate fi marcată în mod dramatic. Vei aduce bună dispoziția și diplomația la masa tratativelor. Nu fii indispus dacă trebuie să lucrezi ore suplimentare. Îmbracă-ți salopeta fără resentimente. 

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Fecioară Financiar

 Unele elemente esențiale ale vieții tale financiare sunt pe cale să se schimbe. Atitudinea și perspectivele tale asupra vieții vor fi revitalizate. Manipulează schimbarea, pentru că poți să o faci. Vei avea nu doar succes, dar îți va și plăcea dacă încerci. Abordează situațiile financiare cu o minte deschisă și nu permite încăpățânării să preia controlul. Evită luarea deciziilor pripite și înșelătoare. În schimb, solicită sfatul colegilor. Săptămâna aceasta este un moment ideal pentru consolidarea legăturilor cu cei dragi și cu familia. Un profit neașteptat poate ateriza în buzunarele tale.

 Probabil că vei fi testat de departamentul financiar săptămâna aceasta. Sectorul cariererei este destabilizat, obligându-te să îți faci alte planuri. Nu poți conta pe prea multe acum, deci este mai bine să rămâi la idealurile tale în timp ce iei în calcul și alte opțiuni. Între timp, te descurci bine. 

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Fecioară Sănătate

Când simți că ai întins coarda prea mult, ai tendința de a te izola de ceilalți. Acest lucru poate funcționa, odată, de două ori, dar are o parte mai abruptă, care îți va tulbura sănătatea în mod subtil, dar serios. Când te desprinzi de ceilalți, te desprinzi de tine însuți/însăți. Acest lucru duce la efecte de dureri în tot corpul. Ea îți spune că ți-e foame chiar dacă nu este așa, îți spune să dormi în loc să rămâi activ, etc. Este esențial să fii atent la tine. 

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top