Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie. Previziuni complete pentru această săptămână!

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Berbec. Regulile se schimbă și asta ți se potrivește foarte bine. Săptămâna aceasta, poți relua de unde lururile s-au blocat și să atragi noi oportunități.

Mercur în Săgetător face pătrat cu Neptun din Casa a 12-a a intuiției. S-ar putea să primești mesaje spirituale, dar acesta poate fi extrem de scurt. Ca și cum ai încerca să identifici mici detalii într-o dimineață cețoasă, este important să aștepți până când ai întregul mesaj. Ceea ce primești astăzi este doar o bucată. Nu-l scoate din context; arhivează-l pentru mai târziu.

Luni, Mercur intră în conjuncție cu Nodul Sud, iar Venus din Scorpion face un sextil cu Jupiter în timp ce fenomenul de Lună Nouă este însoțit de o Eclipsă totală de soare în. Ultima aduce șocuri bruște, precum surpriza de care ai parte când te întorci acasă și aprini lumina prietenii sar din spatele canapelei pentru a-ți ura „la mulți ani!”. Astăzi, o persoană din trecutul tău poate să intervină pentru a-ți da o mână de ajutor și pentru a-ți arăta cum schimbarea poate aduce comoară.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Berbec

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Taur. Ai la dispoziție o oportunitate financiară, așa că săptămâna aceasta, te-ai putea apuca ceva mare și profitabil.

Mercur, în Casa a 8-a a resurselor altora, este în pătrat cu Neptun aflat în Caa a 11-a în casa banilor veniți din carieră. Două case de bani se reunesc într-un pătrat dificil. Dacă abordezi o oportunitate dentr-o poziție de putere, ar putea duce la un pas greșit. Scopul acestui aspect este să recunoști că ai puterea de a-ți manifesta dorințele. Ceea ce îți imaginezi, puteți manifesta. Dar aceasta este o sabie cu două tăișuri, pentru că somnul rațiuii zîmislește monștri cum spune tabloul lui Goya.

Luni, 14 decembrie, Mercur este conjunct cu Nodul Sud și Venus din Casa a 7- relațională, face un sextil cu Jupiter. Luna Nouă este însoțită de o Eclipsă totală de Soare în Casa a 8-a a resurselor de la alții. Ceea ce sugera intuiția ta în ultimele câteva săptămâni, se întâmplă acum. Ai o șansă extraordinară. Când ți se închide o ușă altele zece se deschid, ceea ce va face dificilă revenirea la ceva ce ai făcut înainte. Dar norocul este cu tine dacă mergi înainte ești cu un pas înaintea celorlalți.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Taur

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Gemeni. O relație vine în prim plan. Săptămâna aceasta, o persoană specială ar putea să se răzgândească sau să te convingă să mergi alături de ea. S-ar putea să îți dezvăluie o dorință secretă.

Mercur, în Casa a 7-a, relațională, face un pătrat cu Neptun din Pești. Astăzi, ai putea ajunge să joci un joc șa telefon în care fiecare persoană transmite mesajul care se degradează puțin câte puțin de fiecare dată. Mesajul final nu are nicio legătură cu ceea ce s-a spus inițial. Dacă primești știri deranjante, caută sursa. Probabil că s-a înțeles ceva destul de diferit.

Mercur este conjunct cu Nodul Sud, luni, iar Venus din Scorpion face un sextil cu expansivul Jupiter. În aceeași zi, are loc Luna Nouă conjunctă cu o Eclupsă Totală de Soare în Săgetător în casa de relații. Știm că eclipsele aduc schimbări, dar aceasta este înconjurată de unele aspecte pozitive, deci ar putea exista niște vești fericite legate de o relație de dragoste. Ceva va trebui să se încheie pentru a începe ceva nou.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Gemeni

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Rac. O schimbare îndrăzneață în rutina zilnică ar putea avea efecte care să îți schimbe viața irevocabil. Micile schimbări pe care le faci în cursul zilei pot pune în mișcare o roată mult mai mare decât crezi.

Mercur este în Casa a 6-a a rutinei cotidiene și face un pătrat cu evazivul Neptun din Pești. Planurile trebuie să fie flexibile. Este posibil ca multe persoane să aibă un calendar de lucru lejer săptămâna aceasta, dar par să nu fie dispuse să se clintească. Mai mult ca sigur tu vei fi cel care va trebui să se acomodeze.

Luni, 14 decembrie, același Mercur se îndreaptă spre conjuncția cu Nodul Sud, în timp ce Venus din Scorpion face un sextil cu Jupiter, din Casa a 7-a relațională. Tot acum are loc fenomenul de Lună Nouă conjunct cu Eclipsa Totală de Soare din Săgetător. Aceasta din urmă sugerează schimbarea și uneori această sugestie este făcută în termeni foarte clari. Credința pe care o ai despre relații este testată. Lăsând loc unei idei noi, ai putea deschide o oportunitate pentru o dragoste ca în povești. S-ar putea să vezi că dragostea este mai aproape decât credeai. Ceea ce era camuflat în fundl, ajunge acum în prim plan.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Rac

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Leu. Atenția va fi concentrată asupra copiiilor sau a rudelor mai tinere. S-ar putea să fii chemat să dai o mână de ajutor. Din fericire, loialitatea ta nu cunoaște limite și ești dispus să îți adaptezi programul după a celorlalți.

Mercur este în Casa a 5-a, a iubirii și face un pătrat cu Neptun din Casa a 8-a a intimității. Ești pe cale să intri într-o aventură dar ceva te reține. Nu ești pregătit și nici nu ai mai multe informații despre ce ar fii vorba. Punând întrebările corecte, poți constata că ai tot ce trebuie pentru a aborda acest lucru. Ca în orice iluzie, trebuie să mergi înainte, având încredere în tine; abia atunci simți pământul sub picioare.

Luni, Mercur se îndreaptă spre conjunctia cu Nodul Sud, iar Venus din Scorpion face un sextil cu Jupiter. În aceeași zi, Luna Nouă trage după ea, ultima eclipsă a anului, una Totală de Soare. Tu ești ca jarul, mocnești, așteptând ca lumea să te observe. Iar această energie armonioasă a eclipsei îți amintește să acționezi cu hotărâre în privința celor mai mari vise ale tale. Nu lăsa perfecționismul să te împiedice. Dacă ai ceva de arătat lumii, indiferent dacă este terminat sau nu, este timpul să te lansezi.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Leu

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Fecioară. Săptămâna aceasta, ar putea exista schimbări semnificative în ceea ce privește casa unei rude apropiate. Este posibil ca cineva să primească cheile să se mută și, în curând, îți sufleci mânecile și te pregătești să ajuți.

Mercur, în Casa a 4-a a familiei, face un pătrat cu Neptun din Casa a 7-a, a relațiilor. Se pare că relațiile pot fi dure și confuze, în special conexiunile familiale. Astăzi poate fi deosebit de dificil să încerci să comunici cu frații sau verii. Încearcă să fii mai clar și, chiar și atunci, este posibil să nu te ajute.

Luni, Mercur face conjuncția cu Nodul Sud, în timp ce Venus face un sextil cu Jupiter. Este 14 decembrie. Luna Nouă aduce în dar, ultima eclipsă din an, o eclipsă totală de Soare, în Săgetător. Iată-te într-un punct de schimbare, cu eclipsa în Casa a 4-a, a familiei. Acest lucru ar putea indica faptul că te vei muta în următoarele câteva luni sau poate ai încept deja să împachetezi lucrurile. Fă-ți timp pentru a vedea unde ai putea fi flexibil în ceea ce privește dimensiunea casei, locația sau climatul local. Ai putea privi în urmă cu câteva luni când plănuiai deciziile pe care le iei astăzi și să te simți foarte fericit cu alegerile pe care le-ai făcut.

Citește integral:Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Fecioară

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Balanță. Unii ascultă ceea ce ai de spus și citesc ceea ce ai scris. Mercur, în Casa a 3-a a comunicării, face un pătrat cu Neptun din Casa a 6-a, a rutinelor cotidiene. Oricât ai încerca să comunici ceea ce vrei celorlalți, nimeni nu pare să înțeleagă sau să facă lucrurile corect. Este important să nu iei acest lucru personal, deoarece Neptun nu face decât să ofere totul între voi și ceilalți. Fă un pas înapoi și așteaptă să discutați aceste planuri în altă zi.

Luni, Mercur face o conjuncție cu Nodul Sud, iar Venus un sextil cu Jupiter, din Casa a 4-a, a familiei. Este 14 decembrie, zi în care Luna Nouă vine la pachet cu ultima eclipsă din an, cea totală de Soare, în Săgetător. Există schimbări în legătură cu modul în care comunici, nu doar cu alte persoane, ci și cu tine însuți. Acum ești provocat să renunți la gândirea negativă și la autocritică și, pe măsură ce o faci, vei descoperi că ești mai fericit, mai sănătos și mai productiv.

Ziua cu cea mai ridicată energie a săptămânii este marți, când Mercur face un trigon cu Marte aflat în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, iar Venus face u sextil cu taciturnul Saturn. Este o zi bună pentru a analiza probleme legate de bani, în special cu un partener de afaceri sau un partener de viață. Îți poți alimenta carnetul de cecuri, poți lua decizii de investiții sau poți consulta bugetul instituției pentru anul viitor. Este o zi bună pentru sarcini concentrate. Nu risipiți această energie bună după cumpărături.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Balanță

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Scorpion. În sfârșit, o pauză în ce privește chestiunile financiare. Ai încredere în tine pentru a găsi momentul potrivit ca să faci o solicitare mare. Mercur, în Casa a 2-a, casa banilor munciți, face un pătrat cu Neptun din Casa a 5-a, a iubirii și a creativității.

S-ar putea să simți un entuziasm enorm cu privire la un proiect sau o oportunitate creativă, dar ai grijă atunci când te dedici, la resursele investite în acest proiect. Neptun poate face ca lucrurile să strălucească în aparență, orbindu-te și ascunzând necazurile care pot fi dedesubt. Acționeazi pentru a fi creativ, dar ține portofelul închis.

Luni, Mercur face o conjuncție cu Nodul Sud, iar Venus din Scorpion, un sextil cu Jupiter. Cum este 14 decembrie, ai parte de ultima Lună Nouă din an care nu vine singură ci împreună cu ultima exlipsă a anului, una totală de Soare. În următoarele câteva luni, ai deschide larg drumul spre prosperitate prin câteva schimbări fundamentale în modul în care te ocupi de bani. Este posibil să fi avut în trecut un buget ridicat. Este posibil, să se înregistreze în următoarele luni, un nou record bugetar, iar luni poți planta niște semințe pentru a face acest lucru.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Scorpion

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Săgetător. Vine schimbarea pe care ai cerut-o. Începe aventura. Mercur, este în Casa 1, în propriul tău semn și face un pătrat cu evazivul

Neptun din Casa a 4-a a familiei. Ești cunoscut pentru elocvența și argumentația ta, dar astăzi lucrurile ar putea deveni destul de încețoșate – mai ales în ceea ce privește discuțiile importante cu membrii familiei. Erori de comunicare de ambele părți și de aici irascibilitatea. Lasă orice conversație crucială pentru o altă zi.

Mercur este conjunct cu Nodul Sud, iar Venus din Scorpion și în Casa a 11-a a prietenilor și a tehnologiilor High Tech, face sextil cu Jupiter din Casa a 2-a a banilor munciți. Și cum este și luni și 14 decembrie, se alătură acestor energii, Luna Nouă conjunctă cu o Eclipsă totală de Soare în propriul tău semn al Săgetătorului. Această combinație, întărește încă odată ideea că vine un val de schimbări. Dar ești foarte adaptabil.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Săgetător

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Capricorn. Primiți informații pe căi subtile de la Univers, iar aceste mesaje intuitive îți invadează visele. Mercur, este în Casa a 12-a, casa mesajelor inconștientului și face pătrat cu Neptun, din Casa a 3-a a comunicării. S-ar putea să fii potopit de impresii sau să te trezești dimineața, amintindu-ți ce ai visat în detaliu. Dar mesajul este ambiguu și confuz. Lasă analiza deoparte. Lasă gândurile să vină și să plece fără a le judeca. Informațiile pe care le primești vor avea mai mult sens la sfârșitul săptămânii.

Luni, Mercur face o conjuncție cu Nodul Sud, iar Venus încă în Scorpion și în Casa a 11-a a prietenilor, face un sextil cu Jupiter în semnul tău. Și cum este 14 decembrie, are loc și ultima Lună Nouă din an și ultima eclipsă a anului, o eclipsă totală de soare în Săgetător. Ia în considerare accesul la spiritualitate ancestrală, la vechile practici magice ale popoarelor antice sau la rețeta secretă de familie pentru fursecuri cu praline și cu ciocolată. Adu spiritualitatea în viața de zi cu zi, făcând lucrurile cu respect.

Marți, Mercur face un trigon cu Marte din Berbec, iar Venus un sextil cu Saturn din semnul tău. Este o zi bună pentru a lucra la proiecte dificile. Alege ceva provocator, cum ar fi disertația sau descifrarea bilanțului pe anul acesta a instituției în care lucrezi. Nu este o zi pentru multitasking, deci ia în considerare evitarea rețelelor sociale pentru următoarele 24 de ore.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Capricorn

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Vărsător. Anunțul unui prieten te scoate din sărite. Adevărul este că săptămâna este plină de surprize.

Mercur, în casa a 11-a a prietenilor face pătrat cu Neptun, din Casa a 2-a a finanțelor. Comunicarea greșită este foarte probabilă, mai ales în ceea ce privește banii și un prieten drag. Poate exista o anumită confuzie cu privire la cine plătește pentru ceva sau cum trebuie rambursați banii împrumutați. Deși este posibil să ai un plan pentru a aborda acest subiect, aspectul de astăzi nu aduce un final fericit. Lasă deocamdată comunicarea despre bani și prietenie deoparte.

Mercur face o conjuncție cu Nodul Sud. Venus încă în Scorpion face un sextil cu Jupiter din Casa a 12-a care este și casa îngerilor păzitori, luni. Dar este și 14 decembrie, deci este și Lună Nouă și Eclipsă totală de Soare, ultima din acest an, așa că este posibil ca oamenii din jurul tău să treacă prin schimbări majore de viață – se pare că ești vizat de această furtună de energii. Dar, pe măsură ce vântul îndoiește copacii și duce resturile departe, departe, s-ar putea să fii lovit de o ramură care cade, va trebui să fii pregătit să faci schimbări, dacă este necesar.

Citește integral:Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Vărsător

Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Pești. Săptămâna aceasta, există schimbări semnificative în carieră sau vis-a-vis de instituția pentru care lucrezi. O ideea și-ar putea aduce câtev ocazii de a demara în formță. Mercur este în Casa a 10-a a carierei și face un pătrat cu Neptun din propriul tău semn. Granițele dintre tine și ceilalți se dizolvă astăzi, poți auzi gânduri și descoperi unele adevăruri. Acolo unde alții sunt confuzi, vezi cu o claritate absolută. Pe măsură ce oamenii încearcă să ascundă faptele, ceea ce se întâmplă cu adevărat este înconjurat de lumini pentru tine.

Luni, Mercur face conjuncție cu Nodul Sud în acceași Casa a 10-a a carierei, iar Venus din Scorpion face sextil lui Jupiter. Și cum este 14 decembrie, are loc faza de Lună Nouă conjunctă cu o eclipsă de soare în Săgetător. Valurile de schimbare care au loc, pot sădi frica în inima unui non-înotător, dar tu te afli la nivelul salvamarului. Pe măsură ce intervin schimbări, în special în jurul carierei, poți prinde un val care să te ducă în siguranță la țărm.

Citește integral: Horoscop Minerva 14 – 20 decembrie Vărsător

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top