Connect with us
Horoscop Minerva până pe 25 octombrie, schimbări radicale

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva până pe 25 octombrie, schimbări radicale

Deși, așa cum anticipam săptămâna trecută lucrurile iau o întorsătură oarecum așteptată. Cu aspectele nebuloase de la nivelul Casei a 8-a lucruri care se fac pe ascuns la cele din casa a 7-a a relațiilor externe, ni se pregătește ceva pe cinste. Să dea Dumnezeu să nu am dreptate!

Crucea cardinală își mută focarul pe casa celor care muncesc dar și a sănătății și se transformă într-o cruce fixă. Vă spuneam săptămâna trecută că mă gândesc la ce să ne așteptăm de la pătratul Uranus din Casa a 3-a a comunicării și Neptun din tema natală a României, în Casa a 6-a. Uranus în Taur și Neptun în Leu…sincer mă aștept la un număr de circa 6000 de îmbolnăviri până în momentul în care ne auzim, dar și a co-morbidităților de natură cardiovasculară – inima, hormonală – tiroida și a cancerelor spinale, a encefalitelor și a meningitelor precum și a celui de laringe, faringe, limbă, retronazale. Semnele vizate, Leu – Vărsător și celălalt braț al crucii fixe Taur – Scorpion!

Marte retrograd în domiciliu este în pătrat cu Marte din tema natală a României aflat în Capricorn. Crește rata șomajului dar și agresivitatea oamenilor la adresa unor decizii ale Guvernului, ale Consiliilor Locale și ale Primarilor. Marte în Capricorn este exaltat, adică dă tot ce are mai agresiv și este în Casa a 11-a a mediului social în care trăim, Casa a administrației naționale – Parlament, Guvern, aleși locali și primării. Marte retrograd în Berbec și în Casa a 2-a a banilor anunță revenirea asupra unor taxe și impozite. Posibilă creșterea TVA, creșterea euro nu mai spun, cine știe ce alte impozite vor mai urma. 

Atenție semnele Rac – Capricorn și Berbec – Balanță. Marte retrograd face pătrat și cu Jupiter din tema natală a României. Agresivitate nu doar de limbaj ci și fizic, incapacitate de a se orienta spre ceva anume. Se îmbolnăvesc foarte mulți tineri și copii. Crește numărul divorțurilor…Mercur a intrat și el în retrogradare…un dialog al surzilor într-o țară a muților

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Berbec

Săptămâna aceasta, te-ai putea îndrăgosti la prima vedere, cu Soarele, în casa a 7-a a parteneriatelor. Pe de altă parte, pătratul cu Saturn din Casa a 10-a a statutului profesional, marchează un început de săptămână cu hopuri, când s-ar putea să simți că nu primești sprijin pentru ideile și planurile tale de la persoanele la care ții cel mai mult. Este posibil să se sperie de acțiunea îndrăzneață pe care vrei să o întreprinzi. Sau poate că doar reflectă propria nervozitate.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Taur 

Iubirea este ca un lux încă de luni; cufundă-te în ea, las-o să te înconjoare și u-ți fie teamă să vorbești despre ceea ce simți. Revenirea afecțiunii tale este greu de rezistat. Curajul însă nu pare să-ți revină decât încolo, pe miercuri dar s-ar putea să nu mai aibă efectul scontat. Gândește-te cum să te schimbi. 

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Taur

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Gemeni

Soarele, în Casa a 5-a , a iubirii și a creativității, face pătrat cu Saturn aflat în Casa a 8-a, casa intimității. Este vorba despre stabilitatea unei relații. Este important să-ți asculți partenerul și să nu îți asumi un rol de părinte. În același timp, vezi dacă că responsabilitățile, în special cele financiare, sunt împărțite. Împărțirea sarcinilor în familie aduce echilibru.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Rac

Cuvintele afectuoase fac diferența săptămâna aceasta. S-ar putea să scrii o poezie sau să compui o melodie pentru cineva de care îți pasă. De asemenea, ai putea să realizezi că mai toți membrii familiei au sfaturi pentru viața ta amoroasă. Sunt în jurul tău pentru a te ajuta. Dacă ești singur, este un moment bun pentru a-i lăsa să îți prezinte pe cineva, poate este persoana potrivită pentru tine.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Rac

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Leu

 Dacă te întrebi de ce ar trebui să faci o modificare luni, poate fi un semn că trebuie să faci acest lucru. Cel puțin așezarea lucrurilor dă inimii tale o liniște necesară. Și cu cât ești mai deschis la noi idei și activități aleatorii marți și miercuri, cu atât vei găsi mai multă distracție și romantism. Impresionezi cu mintea acum. Lasă instinctele să te ghideze spre sfârșitul săptămânii. Acest lucru înseamnă să te implici și să asculți atent. Până la urmă vei știi exact ce să faci cu tine, iar faptul că ești foarte sexy este cireașa de pe tort.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Leu

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Fecioară 

Este bine ca luni să aprofundezi o idee, indiferent dacă este în adâncul propriei inimi sau în sentimentele pe care le împărtășești cu cineva. Vei dori să obți claritate asupra imaginii de ansamblu, deoarece miercuri seara te vei concentra asupra unui detaliu romantic, unul care ar putea merita atenția ta, dar nu atât de important pe termen lung. Joi și vineri sunt zile bune pentru socializare, iar partenerul sau o posibilă viitoare relație, te determină să renunți la tot. S-ar putea să roșești la replicile făr prdea! Planurile concrete sunt cam greu de păstrat în acest weekend, așa că joacă după ureche.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Balanță

Visele voastre încep să prindă contur în lumea reală. Unii oameni însă s-ar putea să îți stea în cale. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să respectați decizia lor. Cu toate astea, aceste blocaje pot fi și un semn că mergi în direcția greșită. Este bine să faci pauză o clipă pentru a te gândi.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Scorpion 

A începe ceva romantic la începutul săptămânii te-ar putea găsi într-o poziție neobișnuită: cea mai slabă, adică ți se înmoaie picioarele de emoție. Cine știe? S-ar putea să îți placă acest nou rol. O mișcare pasionale miercuri este o posibilitate interesantă, dar modul în care are loc s-ar putea să facă să-ți piară rapid interesul. Gândește-te înainte de a acționa. Totuși, spre sfârșitul săptămânii, puteți lăsa gândurile deoparte și lasă inima să îți fie ghid. Instinctele tale romantice sunt clare. La sfârșitul săptămânii este mai bine să fii spion în casa iubirii decât în ​​centrul atenției.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Săgetător

Sentimentele sincere fac loc dorințelor puternice, vorba ceea nu iese fum fără foc. Soarele, în Casa a 11-a a prietenilor, în pătrat cu Saturn din Casa a 2-a a banilor munciți sugerează să ai grijă de astăzi, deoarece te poți bloca singur. Rugămintea de a vă returna suma împrumutată poate face un  prieten să înțeleagă lucrurile greșit și ar putea duce la o ruptură.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Capricorn

Săptămâna aceasta Soarele este în Casa a 10-a a caierei și a maginii sociale în pătrat cu  Saturn din Casa 1, a personalității și în semnul tău. Acum îți dai seama că ești destul de capabil să îți atingi obiectivele, dar totuși eziți. Saturn este cel care seamănă semințele îndoielii. 

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Vărsător 

O veche poveste de dragoste are un nou sens pentru tine. Ar putea fi un moment de „aha”. Acest „aha” se schimbă în „wow” marți și miercuri, când ești cât mai deschis și îi atragi cu siguranță pe cei care sunt la fel. Cel care poate purta o conversație rapidă în timp ce ție îți crește ritmul cardiac, primește puncte bonus. Tărâmul concretului este mai sigur pentru tine decât cel filosofic. Ai putea avea tendința de a regândi lucrurile, în special dragostea. Partea ta independentă este un vis frumos la acest sfârșit de săptămână. Nu te poți mișca așa cum vrei, dar folosește-ți imaginația!!

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Pești 

Luni te potopește un val de energie caldă și difuză, așa că visează cu ochii deschiși apoi prinde-l repede în versuri, în proză sau în desen. Fie îl transmiți fie îl păstrezi pentru tine. Rămâi cu statu quo-ul romantic în următoarele câteva zile. Nimic nu este clar și ceea ce crezi că este și-ar putea schimba forma în orice moment. În plus, joi și vineri toate sunt făcute parcă la comandă pentru romantism și ți se potrivesc ca o mănușă. Aprecierea pe care o primești de la alții este aproape  palpabilă. La sfârșit de săptămână ți-ar prinde bine odihna și relaxarea, singur sau cu un prieten.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Pești

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top