Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021

Horoscop Minerva

Horoscop de weekend 7-8 noiembrie cu Minerva! Anteționări pentru 7 zodii

Cum spuneam săptămâna trecută iată că am sărit de 10.000 de îmbolnăviri pe zi. Europa și noi inclusiv vom fi probabil în carantină totală.

Degeaba se vor înfuria unii, dar trebuie să acceptăm situația. Nu este o glumă. După fratele meu, am trecut și eu prin hadesul Covid și m-am convins că nu este de glumă.

Nu știu cum se înmulțește acest virus dar vreau să vă spun că are o mare capacitate de extindere, se pare că s-au mai descoperit alte două tulpini. Situația nu este deloc roză, pătratul Uranus – Neptun din tema României susține ceea ce spun.

Bucuria astrală o aduce revenirea lui Mercur în mers direct pe 3 noiembrie. Apar primele semne că factorii de decizie încearcă să stăpânească situația, dar răzmerița lui Marte demonstrează că lucrurile au scăpat demult de sub control.

Apoi, mă gândesc a cutremurul de ieri. Luna plină activată de Uranus în Taur. În 2006, pe aceeași Lună Plină în Taur a avut loc un cutremur devastator în Turcia soldat cu un număr impresionant de victime. 10.000. Iar în România au avut loc 4 cutremure de 3 grade, la Vaslui și în zona Buzăului.

Rămân în continuare atenționările pentru semnele cardinale Berbec, Rac, Balanță, Capricorn la care se adaugă semnele fixe Taur, Leu, Scorpion.

România trebuie să-și adune resursele interioare, ca să reziste! O putem face!

A, la mulți ani tuturor care poartă numele sfinților arhangheli Mihail și Gavriil!

Horoscop Minerva 7-8 noiembrie 2020 pentru weekend:

BERBEC – TAURGEMENI– RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top