Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 august 2020. Horoscopul săptămânal anunță haos

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 august 2020. Horoscopul săptămânal anunță haos

Horoscop Minerva realizat pentru săptămâna 24 – 30 august 2020, realizat în exclusivitate de astrolog pentru huff.ro. Horoscopul săptămânal este prezentat pentru fiecare zodie. Află horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia ta!

Este o bulibășeală generală, nu știe stânga ce face dreapta. Unii sunt hăist, alții sun cea. Efectele lui Uranus retrograd și ciclul retrogradării marțiene ne vor pune răbdarea la încercare, în special semnelor cardinale Berbec – Balanță – Rac – Capricorn.

Saturn este focarul unui Careu în T cu axa financiară a României care sugerează că tot scandalul la nivel național a pornit de la bani. Problema este că aceeași problemă se reflectă și la nivelul omului de rând. Pentru unii va scădea puterea de cumpărare și va degrada nivelul de trai, pentru alții starea de fapt va stagna cu tentativa de redresare.

Economia serviciilor pare să o ia razna, de altfel suntem singurul stat din lume unde industria serviciilor, recte HoReCa, este în cădere liberă. Indiferent ce paleative ar propune Guvernul este greu de cuantificat. Este ca si cum ai aduna apa de ploaie într-o sită.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Berbec

Când a fost ultima dată când ai folosit pixul și hârtia? Tastatura a înlocuit toate aceste minunate instrumente. În același mod în care mersul oferă mai mult decât aer curat, valoarea kinestezică a mișcării ritmice a scrisului este mult mai liniștitoare și vindecătoare decât își dau seama oamenii. Incearcă.

Este o săptămână mai ușoară în comparație cu ultimele șapte zile. De ce ai nevoie pentru a te deplasa într-un proiect creativ? Sextilul Soare – Nodul Nord poate veni cu idei care par să aibă o notă de geniu. Și dacă ai nevoie de idei care să îți susțină munca pentru a ieși în evidență, sunt câteva mici scântei, de impact, care pot face acest lucru.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Berbec

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Taur

Săptămâna ar putea aduce un puternic sentiment de empatie și de înțelegere. Comunicarea verbală probabil va fi îmbunătățită. Profită de acest lucru vorbind despre diverse probleme cu oamenii importanți din viața ta. Du-te în vizită sau sună pentru a rezolva lucrurile. Cel mai important, exprimă-ți afecțiunea pentru cei apropiați, spunându-le direct ce înseamnă ei pentru tine.

Se pare că există o mare activitate în Casa a 5-a, arena creativității, a iubirii și a relaxării, cu Soarele și Mercur în fecioară. S-ar putea să ai câteva idei strălucitoare legate de diverse probleme familiale care sunt acum pe masa de lucru sau poate un ai plan pentru renovarea bucătăriei sau a altor locuri din casă.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Taur

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Gemeni

Nu te mira dacă mintea ta aleargă săptămâna aceasta cu o mie de kilometri pe secundă. Încetinirea va fi dificilă și va trebui să găsești o modalitate de a exprima ceea ce ai în cap. Aspectele planetare susțin comunicarea.

Promovează, promovează, promovează! Cu Soarele și Mercur în domiciliu, în Fecioară, în Casa a 3-a, sectorul discuțiilor și gândirii, este săptămână bună pentru a lansa un proiect. Fă-te cunoscut în social media. S-ar putea să descoperi că obțineți mai multe like-uri decât oricând, iar acest lucru se datorează combinației de elemente pe care le oferă eforturile tale, în plus.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Gemeni

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Rac

Urmează-ți instinctele. Chiar dacă ai tendința să asculți mai întîi motivul, lasă asta deoparte. În timp ce asculți, intuiția ta poate încuraja să citești printre rânduri și îți poate oferi o imagine mult mai cuprinzătoare.

Un accent activ pus pe Casa a 10- a carierei și a obiectivelor personale, crește capacitatea de a-ți mări veniturile. Conjuncția separantă Soare-Mercur îți poate aduce idei care pot varia de la vânzarea de lucruri nedorite până la pornirea unei agitații laterale.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Rac

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Leu

Hrănește-ți mintea cu noi cunoștințe. Accesează o librărie pe internet sau citește câteva lucruri interesante online. Dacă ai mai mult timp, mergi la biblioteca, dacă este posibil, sau explorează cursuri care ți-ar place să le urmezi. Trebuie să ai cunoștințe în orice domeniu, cu condiția să fii deschis să le primești.

Poate fi o săptămână excelentă pentru tine, cu un accent pozitiv asupra semnului tău. Conjuncția separantă dintre Soare și Mercur îți poate oferi o idee care pare prea bună pentru a fi adevărată. Dacă ai așteptat să te inspire muza creației, acesta ar fi momentul. Scrie, pictează sau joacă-te cu un instrument muzical.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Leu

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Fecioară

Începe să faci lucruri așezat. Activitățile care necesită concentrare sau creativitate sunt foarte bine susținute. Forța și energia fizică te vor obliga să faci ceva activ. Ia în considerare proiectele artistice care câștigă teren, cum ar fi construcțiile din lemn sau sculptura. A face ceva special pentru cineva este extraordinar.

Concentrarea pe un sector privat și spiritual se apropie de sfârșit săptămâna aceasta. Mă refer la Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse. Cu toate acestea, înainte de a încheia povestea, unele influențe cheie pot avea impact extraordinar asupra ta. Soarele și Mercur într-o conjucție separantă, pot coincide cu o perspectivă foarte bogată în informații cu funcție de iluminare.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Fecioară

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Balanță

Săptămâna aceasta îți poți dezvălui latura creativă. Poți fi extrem de concentrat pe munca de „gândire”, poți iubi, și, de asemenea, să fii activ și să te bucuri de munca fizică.

Conjuncția separantă dintre Soare și Mercur în casă socială sugerează o întâlnire de care te vei bucura pe deplin. Indiferent dacă te conectezi online sau alegi să te întâlnești personal, este o șansă să vă întâlniși, să faceți schimb de idei și să accesați noi oportunități.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Balanță

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Scorpion

Săptămâna aceasta este una bună pentru a consolidarea carierei sau a educației. Energia astrală favorizează expansiunea și creșterea. Când a fost ultima oară când ai învățat ceva nou? Nu trebuie să fie legat de muncă. Dacă aranjamentul floral sau conceperea site-urilor ori limbajele de programare sunt ceva care te atrag, mergi pe asta. Nu înceta niciodată să cauți modalități de a-ți extinde cunoștințele.

Luna din semnul tău, de marți, poate acționa ca un catalizator care te împinge să faci un pas îndrăzneț înainte. Jobul te obosește? Atunci această lunație te poate umple de entuziasm și inspirație pentru a face ceva mai bun. Fă acești primi pași și însce-te la un interviu.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Scorpion

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Săgetător

Intuiția este un atu valoros. Unii oameni o simt, alții nu. Poate fi ușor să ai încredere mai mult în realitatea concretă decât în lucrurile pe care nu le poți atinge, totuși intuiția îți poate servi mai mult decât îți dai seama. Această senzație de interior pe care o experimentezi te poate ghida spre rezultate concrete în schimb, și te poate avertiza asupra pericolului. Ai mai multă încredere în ea.

Linia optimistă din această săptămână a lui Mercur te-ar putea determina să consulți site-urile de călătorie și să cauți o afacere pe gustul tău. Dacă ai ocazia de a face cercetări și a aduna informații, ar putea fi o săptămână bună pentru asta.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Săgetător

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Capricorn

Nu îți fă griji dacă nu vei fi prea activ, săptămâna aceasta. Energia cosmică sugerează că dacă nu ai reușit să faci tot ce ți-ai dorit ieri, sigur o vei face azi.. Lucrurile se vor termina la timp. Dacă ai un hobby creativ, lucrează și la asta. Te vei considera satisfăcut.

Săptămâna aceasta continuă să fie o coborâre interioară profundă, cu Soarele și Mercur în Fecioară, într-o zonă intens emoțională. Orice revelații ai îți vor permite să înțelegi ce ți-a blocat calea spre succes și cum poți rezolva acest lucru. Adesea, aceasta se datorează emoțiilor blocate încă din copilărie. Găsirea unui mod de a lucra cu ele și de a le conștientiza poate avea un efect profund și eliberator.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Capricorn

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Vărsător

Așteptă-te la un spor suplimentar de energie fizică săptămâna care vine. Este o zi excelentă pentru a arunca scheletele din dulap. Exercitiile cardio sau mersul pe jos vor fi cele mai plăcute. De asemenea, s-ar putea dovedi că merită tot timpul să îți revizuiești obiectivele. Ești acolo unde dorești să fii în această etapă a vieții sau trebuie să faci unele schimbări? Dă-i creierului și corpului tău un scop mai bun.

Conexiunile cu ceilalți pot fi o sursă de surpriză și încântare, mai ales luni, când Soarele și Mercur sunt în Casa a 6-a a stilului de viață. Magia specială poate avea loc în timpul unei întâlniri, iar o conversație te-ar putea aduce mai aproape de cineva care te surprinde plăcut sau îți oferă o oportunitate de aur. Și dacă aveți ochi unul pentru celălalt, acesta ar putea fi momentul în care să stabiliți o primă întâlnire.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Pești

Dacă anumite proiecte sau sarcini ți s-au părut dificil de finalizat, energia de săptămâna aceasta îți oferă gura de aer de care ai nevoie. Energia sugerează că lucrurile vor merge bine odată ce vei începe. Este un moment bun pentru a te întâlni cu alții pentru a discuta despre afaceri sau alte aranjamente. Abilitățile de comunicare și cooperare sporite vor face deciziile mai ușoare decât de obicei.

Problemele privind stilul de viață și starea de sănătate primesc un impuls luni, întrucât Soarele este încă în conjuncție, e drept separantă, cu Mercur te încurajează să îți eficientizezi rutinele. Poate fi un lucru bun pe care te-ai concentrat în ultimele săptămâni, dar de data aceasta, câteva sfaturi utile te pot ajuta să îți atingi obiectivele și preocupările principale și să lucrezi eficient pentru a obține rezultatul dorit.

Citește integral: Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Pești

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top