Connect with us
Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020. Atenționări pentru mai multe zodii

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020. O săptămână a încercărilor

Pare că se îngroașă gluma, pe joi – vineri. Careul în T cu Soarele focar din Balanță și în Casa a 8-a, care din punct de vedere social se referă la experiențele existențiale și circumstanțele care duc la transformare cum sunt moartea unor persoane dragi, rupturi de relații, ruinarea, revenirea, circumstanțele care determină individul să se rupă de atașamentele de orice fel să folosească banii altora pentru a-și câștiga propria existență. Din punct de vedere mundan, Casa a 8-a se referă la  investițiile străine în țară sau profitul din alte investiții, la foamete, secetă, criza, dezastre naturale și accidente violente dar și la autoritățile fiscale, impozitul pe venit, datoriile și obligațiile naționale, iar din punct de vedere a afacerilor Casa a 8-a este o casă a datoriilor –  condițiile financiare din jurul parteneriatelor, credite bancare, dobânzi, trezoreria firmei, încasări, datorii, procese penale, reorganizarea firmei, probleme de protecție și protecție împotriva diverselor pericole. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Berbec

Vei sesiza cum blocajele din calea ta dispar. Există câteva oportunități grozave însă, care apar. Pluto a revenit în mers direct în Capricorn. El a călătorit prin casa a 9-a, a cunoașterii și a credințelor, oferindu-ți ocazia să transformi aceast sector al vieții tale. Pe parcursul acestui tranzit, ai procesat informații și ai luat deciziile care trebuiau. 

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Taur

Vei sesiza cum blocajele din calea ta dispar. Există câteva oportunități grozave însă, care apar. Pluto a revenit în mers direct în Capricorn. El a călătorit prin casa a 9-a, a cunoașterii și a credințelor, oferindu-ți ocazia să transformi aceast sector al vieții tale. Pe parcursul acestui tranzit, ai procesat informații și ai luat deciziile care trebuiau. 

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Gemeni

Pluto a revenit în mers direct, în Casa a 8-a a câștigurilor și resurselor din partea altora.  Pluto ți-a dezvăluit la momentul potrivit, oportunități pentru a prelua controlul surselor de venit pasive. Dar, uneori, aceste subiecte, cum ar fi investițiile de la bursă, tranzacționarea mărfurilor sau opțiunile de investiții, sunt copleșitoare. 

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Rac

Pluto a revenit în mers direct, în Casa a 8-a a câștigurilor și resurselor din partea altora.  Pluto ți-a dezvăluit la momentul potrivit, oportunități pentru a prelua controlul surselor de venit pasive. Dar, uneori, aceste subiecte, cum ar fi investițiile de la bursă, tranzacționarea mărfurilor sau opțiunile de investiții, sunt copleșitoare.

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Leu

Săptămâna debutează cu recunoașterea unor restanțe legate de carieră. Pluto te orientează spre succes, odată revenit în mers direct și își continuă drumul prin casa a 6-a, a muncii și a rutinelor zilnice. Cum mai spuneam, energia plutoniană se mișcă lent, care de-a lungul câtorva ani când se produce transformarea unei anumite zone a vieții tale. 

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Fecioară

Ție săptămâna îți face câteva favoruri! Pluto în Casa a 5-a, acreativității și a fertilității, a revenit în mers direct și viața ta ar putea să se transforme în mod deosebit în zona artei, muzicii sau cea mai mare creație dintre toate, copiii. Dacă ai dorit un copil acuma s-ar putea ca miracolul vieții să se producă. În plus, dacă dorești să începi cav bazat pe creativitate, începe să se clarifice calea pe care o ai de urmat.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Balanță

Descorperi resurse nebănuite, săptămâna aceasta așa că pregătește-te să iei decizii rapite. Acum că Pluto a revenit în mers direct fii atent la ce trebuie să faci pentru familie. Mișcarea lentă a lui Pluto îți dă timp să transformi relațiile de familie și să le aduci din interior spre exterior. Este un moment bun pentru a te elibera de blocaje, de a renunța la tristețe și de a recunoaște că în timp ai devenit mai rezistent și mai capabil să-ți asumi riscuri. Eliberarea acestor dureri interioare este ca și cum ai șterge unele mesaje din căsuța de email. 

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Scorpion

Relațiile se îmbunătățesc foarte mult în această săptămână. Cineva important pentru tine dovedește atât loialitatea, cât și onestitatea, mană cerească pentru tine.

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Săgetător

Mai multe lucruri se reunesc pentru tine săptămâna aceasta oferindu-ți un motiv de a sărbătorii. Pluto cu voință lui de fier, în Casa a 20a, a banilor din muncă proprie, a revenit în mers normal și vei putea aborda problemele financiare cu mai multă obiectivitate. Ar putea fi o problemă de limită la o anumită sumă în contul de economii. 

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Capricorn

Un risc calculat poate da roade săptămâna aceasta. Ai mai mult noroc decât de obicei, mai ales că te pregătești pentru lansarea unui proiect important.

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Vărsător

Revine armonia în casă. Și săptămâna aceasta ar putea exista momente plăcute cu familia, mai ales că și Plutona revenit în mers normal, în Casa a 12-a, casa talentelor ascunse și vei avea din nou chef de scris, de relatat de stat la povești. Cât Pluto a străbătut această casă, te-ai schimbat și simți și vrei să lași aceste lucruri să iasă la lumină.  

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Pești

Ai o sincronizare foarte bună săptămâna aceasta. Acest lucru este excelent pentru comunicații importante, precum și pentru semnarea unor contracte. Pluto este în Casa a 11-a, a mediului și legăturilor sociale și alianțelor, astfel încât un prieten poate soluționa un blocaj sau obstacol care te-a fectat mult timp.  

Citește integral Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Pești

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top