Connect with us
Horoscop săptămânal 28 septembrie - 4 octombrie 2020 - Vești mari pentru zodii

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020! Schimbări majore

Horoscop Minerva 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești text și în format VIDEO la final de articol.

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Berbec. În această săptămână ești mult mai ferm și decis să iei măsuri eficiente în vederea atingerii obiectivelor. Sprijinul vine de la Venus și Marte, stăpânul tău planetar, chiar dacă este retrograd.

Activarea energiei Nodului Nord de către Venus poate duce la satisfacția personală. Săptămâna aceasta există armonie între ceea ce îți dorești și calea pe care o urmezi. 

Săptămâna continuă cu luna plinăde  pe 1 octombrie în semnul tău, Berbec. Acum Casa 1 este luminată și s-ar putea să te simți chiar mai puternic din punct de vedere fizic și o explozie bruscă de energie.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Berbec

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Taur

Săptămâna începe cu Venus în Leu în trigon cu Lilith și cu Marte din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Astăzi este o zi bună pentru a gândi în termeni de probabilitate – fie că este vorba de dorința de a renova bucătăria sau de a te muta într-o locuință nouă. Contruiește-ți o imagine de ansamblu folosind imaginile pe care le găsești pe internet care să îți ofere un mesaj inspirațional pentru casa pe care ți-o dorești.

Citește integral:Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Taur

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Gemeni

Luni, Venus și  Nodul Nord îți dezvăluie calea vieții și, fiind în propriul tău semn anul acesta, îți permite să arunci o privire asupra direcției vieții tale. Cu influența lui Venus, ceva ce vezi sau citești astăzi, te poate inspira să iei în considerare schimbarea stilului de viață.

Marți, pe 28 septembrie, Saturn revine în mers direct. Există mai multe modalități de a-ți manifesta obiectivele. Saturn nu este aici pentru a te opri, ci pentru a te ajuta să recunoști că, dacă vrei să călătorești în jurul lumii într-o bună zi, trebuie să pleci de undeva.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Gemeni

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Rac

Luni este o zi bună pentru brainstorming pe diferite idei care ar putea deschide drum unor  venituri colaterale. Cu Venus implicată, ar trebui să te concentrezi asupra lucrurilor care sună plăcut, dar și profitabil.

Tot acum în timp ce le vorbești colegilor despre noul tău plan, ei pot veni cu o serie de argumente de ce nu va funcționa. Saturn adoră să joace drept avocatul diavolului. Ia în considerare cum să depășești obstacolele pe care le sugerează. Acești oameni țin la tine, dar au temeri proprii. Mulțumește-le pentru sfaturi și apoi analizează dacă ceea ce au spus este corect, astfel încât să poți face ajustările necesare.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Rac

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Leu. Teste de viață, săptămâna aceasta. Percepția ta acută și îți arată calea de urmat. Poți avea o viziune pentru o nouă despre viață. Ar putea fi ceva mic, cum ar fi îndrumarea copiilor surorii tale cum să gestioneze banii sau poate ești gata să faci o schimbarea majoră și să iei viața de la zero.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Leu

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Fecioară. Ar fi bine sa ceri ceea ce îți dorești cu adevarat. Ai putea avea revelația cât de mult îți place slujba ta. S-ar putea să descoperi că nu iubești fiecare aspect al acesteia, dar s-ar putea să crezi în misiune, să ai colegi extraordinari sau poate că îți place să lucrezi de acasă.

Citește integral:Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Fecioară

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Balanța. Lucrurile simple aduc bucurie săptămâna aceasta. Prietenii, mâncarea bună și timp să vă bucurați de voi. Ai putea să te trezești cu o viziune despre ceva ce vrei cu adevărat să faci. Poate fi o idee pe care o tot pritocești sau ceva ce ți-a trecut prin minte fulgerător.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Balanță

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Scorpion. Dispare provocarea de la locul de muncă dispare și se restabilește armonia. Ceea ce ai vizualizat, se manifestă acum. Încă de luni ai putea vedea posibilitățile reale de a continua cariera la care visezi. Poate fi un mic pas față de ceea ce faci deobicei sau un salt uriaș, dar resursele devin disponibile pentru a te ajuta să faci această tranziție. Resursele pot fi financiare, dar pot fi și oameni care să îți arate calea. Este o zi bună pentru a urma și calea inimii.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Scorpion

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Săgetător. Nativii Săgetător ar putea primi un semn de recunoaștere în această săptămână. Cei care știu văd cât de valoroase sunt ideile tale cu adevărat.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Săgetător

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Capricorn

Luni, 28 septembrie, Venus face un pătrat cu Saturn, în propriul tău, Capricorn. Tocmai când credeai că ai un anumit impuls de a merge mai departe, vine Saturn care aduce îndoieli sau întreruperi. Progresul încetinește până la limita de forță, chiar dacă programul tău este ocupat, poate să nu îți lase timp și pentru lucrurile pe care dorești să le faci.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Capricorn

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Vărsător. În această săptămână, comunicarea este punctul central al activităților tale și vei știi cum să folosești cuvintele potrivite. Poți uimi cu spiritul și farmecul tău. Dintr-odată, s-ar putea să simți obstacole care te-au reținut până acum dar nu mai contează.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Vărsător

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 Pești

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Pești. Munca grea dă roade. Faci progrese mari săptămâna aceasta în proiecte care ți-ar putea crește veniturile în curând. Există recunoștință pentru familie, indiferent dacă aceasta este familia ta sau familia spirituală. Îți dorești o casă a ta.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Pești

Horoscop Minerva săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020 VIDEO

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top