Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 - șansă astrală

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Berbec. Săptămâna ar putea să înceapă cu o transformare completă a carierei. Dacă alții nu joacă conform regulilor, acum este rândul tău să încălci câteva.

Luni, Venus este în Casa a 7-a a relațiilor de orice fel, în Balanță și face opoziție cu Marte , din Casa 1, în Berbec. Este un aspect relațional excelent care poate sublima romantismul din intimitate și poate face să trăiești momente de neuitat. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Taur. Ești ferm în convingerile tale, de fapt, de neclintit. Poate pentru că asta îți dă sentimentul de stabilitate. Cu toate acestea, vin informații noi care pot schimba nivelul acestei perspective.

Luni, Venus, stăpâna ta planetară aflată în Casa a 6-a a stilului de viață, face opoziție lui Marte din Casa a 12-a a lucrurilor eștiute. Atenție la problemele cu autoritatea. Energia este fluctuantă și face să ai probleme de concentrare asupra lucrurilor pe care ar trebui să le faci. Îți poate fi greu să stai într-un loc chiar dacă îți place ce faci. Alergarea dis de dimineața te poate ajuta sau muzica veselă, ritmată care face să dansezi prin bucătărie în timp ce pregătești micul dejun. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Gemeni. Săptămâna aceasta există câteva oportunități financiare extraordinare, dar majoritatea, în afara zonei tale  de confort. Vezi care îți sunt limitele și apoi încearcă să ți le extinzi.

Luni, Venus este în Casa a 5-a, care este și o casă a distracțiilor și aventurii, în opoziție cu Marte din Casa a 11-a a prietenilor. Chiar dacă este o zi lucrătoare, ar fi bine să îți găsești puțin timp pentru a face ceva plăcut alături un prieten. Contactează pe cineva cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Faceți un grup de prieteni și stați mcar o oră pe Zoom. Sau joacă-te un nou joc video pe Internet și conectați-vă cu oameni din întreaga lume.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Rac. Cauți o persoană influentă care să te ajute să îți promovezi produsele sau un mentor care să te ajute să te ridici profesional. E timpul să ajungi la cineva care nu este în cercul tău de preteni.

Luni, Venus este în Casa a 4-a a familiei și în opoziție cu Marte din Casa a 10-a a carierei. Astăzi, ai ocazia să stabilești sau să restabilești un echilibru între muncă și viață. Chiar și cu o plimbare de 15 minute până la magazinul din colț și înapoi.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Rac

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Leu. Pui accentul pe cuățenie, arunci tot ce nu mai ai nevoie, știi deja ce să păstrezi și ce să elimini. Acum, nu mai trebuie decât să te apuci de lucru.

Luni, Venus aflată în Casa a 5-a a comunicării și contractelor face opoziție lui Marte din Casa a 9-a, a studiilor academice și a comerțului exterior. Poți încălca o regulă pentru a stabili un nou precedent. Este o zi bună pentru a negocia un contract și pentru a găsi un punct comun între părțile opuse. Nu ești dispus să te împiedici în reguli, chiar dacă tu le-ai impus.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Leu

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Fecioară. Te atrage ideea de auto-îmbunătățire. Acum este momentul să îi dedici resurse reale. Luni, cu Venus, în Casa a 2-a a banilor din resurse proprii, în opoziție cu Marte din Casa a 8-a, a învestițiilor și datoriilor, sugerează că banii sunt astăzi un act de echilibrare între dorințele tale imediate și nevoile viitoare. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Balanță. Angajamentul față de un vechi obiectiv este mai important în această săptămână decât poate în orice altă dată din acest an. Dărâmă cu încredere obstacolele din calea ta pentru că poți să o faci.

Luni, Venus, stăpâna ta planetară, aflată în Casa 1, echilibrează prin opoziție energia lui Marte în Berbec, din casa a 7-a, relațională. Vei negocia dacă vrei să readuci pe cineva important în viața ta. Din fericire, acesta este unul din talentele tale speciale. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Balanță. Angajamentul față de un vechi obiectiv este mai important în această săptămână decât poate în orice altă dată din acest an. Dărâmă cu încredere obstacolele din calea ta pentru că poți să o faci.

Luni, Venus, stăpâna ta planetară, aflată în Casa 1, echilibrează prin opoziție energia lui Marte în Berbec, din casa a 7-a, relațională. Vei negocia dacă vrei să readuci pe cineva important în viața ta. Din fericire, acesta este unul din talentele tale speciale. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Săgetător. Ai câteva șanse uriașe, săptămâna aceasta. Provocarea este să te concentrezi pe ce vrei și nu pe premiu. Luni, Venus este în Casa a 11-a, a prietenilor, în opoziție cu Marte din Casa a 5-a, a romantismului și a creativității. Dacă ești îndrăgostit, acesta este un moment minunat pentru a-ți răsfăța cu adevărat iubita. Chiar rupe-ți câteva clipe din timpul prețios și du-te și cumpără-i un cadou deosebit. Dacă ești în căutarea iubirii, intră în legătură cu cineva care îți atrage atenția pe o rețea de socializare sau pe un site de întâlniri.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Capricorn. Pentru a câștiga cu adevărat în viață, trebuie să recunoști când o ceva nu te mai servește. Săptămâna aceasta, vei fii dispus să renunți la o „regulă” personală.

Luni, cu Venus în Casa a 10-a a carierei în opoziție cu Marte, orientat spre acțiune în casa a 4-a, a  familiei este posibil să ți se ceară să lucrezi la birou și nu de acasă cum fac majoritatea colegilor tăi. Ceea ce este important săptămâna aceasta este să știi ce vrei și să fii clar când ți se cere ceva.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta, eforturile din culise, se pot transforma într-o adevărată recoltă. Evită neatenția și concentrează-te asupra obiectivelor.

Luni, cu Venus, în casa a 9-a a educației academice în opoziție cu Marte din Casa a 3-a a comunicării, a scrisului și a dumurilor scurte, este posibil să dai câteva teste standardizate sau să exersezi pentru tine. Există o dispoziție bună pentru obținerea unor licențe profesionale. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Pești. Săptămâna îți cere să renunți la ceea ce este nesănătos. Dacă îți dorești cooperare și, acolo unde nu există, ar trebui să te mai gândești.

Luni, Venus din Casa a 8-a, casa banilor altora, este în opoziție cu Marte din Casa a 2-a a banilor proprii. În loc să te grăbești să cumperi ceva cu credit, verifică câți bani ai nevoie și abia apoi fă un pas în acea direcție. Oportunitățile pot veni la tine dacă ai puțină răbdare. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 9-15 noiembrie 2020 – Pești

Citește horoscopul săptămâna Minerva pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION-SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top