Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 13 - 19 Iulie - Chiron retrograd dă bătăi de cap zodiilor

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – Probleme în relații

Horoscop săptămânal 8 – 14 Iunie 2020 realizat de astrologul Minerva in exclusivitate pentru HUFF.ro Citește mai jos previziunile astrale pentru săptămâna 8 – 14 Iunie 2020 pentru fiecare zodie. Accesează link-ul de sub rezumatul zodie tale pentru a citi integral previziunile.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Berbec. Comunicarea ar putea fi o problemă cheie în această săptămână, întrucât Soarele și Venus retrogradă își continuă tranzitul prin Casa a 3-a, sectorul comunicării și al gândirii. Multe din evenimentele care are loc sugerează mesaje amestecate și o oarecare stare de confuzie.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Taur. Claritatea este un lucru necesar pentru a face față afacerilor bănești, iar în această săptămână este posibil să ai nevoie de și mai mult discernământ în gestionarea unor astfel de probleme. Cineva cu care ai relații financiare ar putea face o greșeală sau poate exista confuzie cu privire la o tranzacție. Nu accepta nimic la prima vedere. Fii atent la detalii.

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Gemeni. Ce vrei și încotro mergi? Influența astrelor din această săptămână te-ar putea face să te gândești la fel de fel de lucruri, și în speranța că ceva sau cineva va veni cu câteva răspunsuri. Marte se află în Pești, în Casa a 10-a, a carierei și a obiectivelor personale, așa că s-ar putea să fii motivat de altruism sau de planuri creative sau imaginative, mai ales dacă munca ta implică grija pentru alții sau în mass-media.

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – RAC

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Rac. S-ar putea să comunici cu unele persoane noi care par interesante și îți incită curiozitatea. Conversațiile spirituale sau metafizice ar putea avea loc la telefon sau online. Conceptele pot fi profunde, înălțătoare și inspiratoare, dar aduc mai multe întrebări decât răspunsuri. Cărțile cu acest subiect s-ar putea dovedi edificatoare. Este posibil să dorești chiar să îți scrii gândurile sau să le memorezi printr-o schiță pe hârtie. 

Citește integral:Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – RAC

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – LEU

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Leu. S-ar putea să te găsești în lumina reflectoarelor, săptămâna aceasta. Este în regulă, deoarece ești privit și te simți minunat. Ești mai plăcut decât de obicei atunci când transmiți  căldură și prietenie. Recunoașterea pentru o activitate artistică sau creativă îți va umple sufletul de bucurie. Orice vei începe săptămâna aceasta are șanse mari de reușită, indiferent dacă este un proiect artistic, o nouă carieră sau un nou proiect. Bucură-te.

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – LEU

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Fecioară. Întreprinderile importante care se concentrează la nivelul Casei a 8-a, a investițiilor pe termen  lung, ar putea fii foarte energice în următoarele zile. Mulți oameni ar putea veni și pleca din viața ta. Poate te muți într-un loc mai frumos sau poate tranzacționezi o mulțime de afaceri de acasă. Orice ar fi, este posibil să producă rezultatele pe care le speri. Muncește din greu și profită la maxim.

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Balanță. O mică pierdere financiară ar putea să te pună pe gânduri despre cum să cheltui. Ai putea avea o factură pe care vei dori să o plătești în mod special, ca să pui capăt unui lux inutil. O persoană aflată la distanță, poate avea nevoie de puțină atenție în această săptămână, când un program încărcat ar putea îngreuna păstrarea legăturii. 

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Scorpion. Comunicarea cu cei mai apropiați s-ar putea dovedi dificilă, săptămâna aceasta. S-ar putea să sfârșești prin a da exlicații interminabile, la telefon. Acest lucru poate fi un pic deranjant, pentru că acum te simți deosebit îndrăgostit de ea/el. S-ar putea să îți fai griji că probabil este supărat și nu va dori să mai aibă de a face cu tine. Nu este cazul. Continuă să încerci. În cele din urmă, vei ajunge la ele și vei primi răspunsul dorit.

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minreva 8 – 14 Iunie 2020 Săgetător. Intuiția ta poate fi atât de puternică săptămâna aceasta, încât nici măcar nu te vor mai surprinde implicațiile câteva zile. Nu este ceva neobișnuit pentru tine, dar, ca o consecință, este posibil să te simți puțin somnolent și extenuat. Acest lucru nu înseamnă neapărat că ai mai puțină energie decât de obicei.

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SĂGETĂTOR 

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Capricorn. Astăzi s-ar putea să auzi despre oportunități care vin dintr-o sursă neobișnuită și să analizezi cum să profiți de ele. Valorile iau o direcție mai spirituală pe măsură ce obiectivele materiale sunt atinse. S-ar putea să-ți faci planuri să participi la activități spirituale de tipul rugăciunii, meditației sau alte activități cu accent metafizic și pe care le aștepți cu nerăbdare. Cineva ți-ar putea recomanda câteva cărți interesante.

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Vărsător. Deși problemele legate de afaceri și bani continuă să te preocupe, unele știri sunt destul de neliniștitoare pentru finanțele tale sau pentru economie, în general. Cu toate acestea, nu accepți ca adevărart orice auzi până nu verifici faptele. Energiile planetare se conjugă și ajută la răspândirea zvonurilor, a bârfelor și a dezinformării. Este cu siguranță săptămâna în care îți dorești să fii obiectiv.

Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – PEȘTI

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Pești. Poate că ai așteptat cu nerăbdare să comunici sau să petreci timpul cu oamenii cărora le porți de grijă, dar circumstanțele dincolo de controlul tău ridică unele obstacole neașteptate în calea ta. Nu te panica, dacă ești concentrat și obiectiv, poți găsi o modalitate de a evita obstacolele și de a face ceea ce dorești. Dacă ești implicat în proiecte creative, s-ar putea să te împiedici în oarecare blocaje, lucru care s-ar putea rezolva spre sfârșitul săptămânii. 

Citește integral:Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – PEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top