Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva

Berbecii vor descoperi săptămâna aceasta că o abordare întâmplătoare a lucrurilor și a vieții, nu vă va duce nicăieri.

Taurii realizează că cu cât comunică și interacționează mai mult cu oamenii, cu atât sunt mai mari șansele de a progresa în orice domeniu.

Gemenii să își extindă cunoștințele și să afle lucruri noi dacă vor să îți îmbunătățească performanța și eficiența.

Racii să se pregătească de tensiuni într-o situație romantică de care nu sunt sigur, ceea ce poate duce la confuzie sau la situații penibile.

Pentru Lei este un moment favorabil pentru activități legate de arbitraj, de asistență pentru clienți sau consiliere.

Pentru Fecioare este un moment ideal să rezolve plata facturilor, pentru a elimina dezordinea și pentru a-ți îmbunătăți profilul muncii.

Balanțele au chef de romantism, există și opțiuni, iar una dintre ele te poate lua prin surprindere pentru că s-ar putea îndrăgosti de cineva care are o personalitate foarte diferită de a lor.

Pentru Scorpioni discuțiile directe sunt cele mai bune și le oferă șansa de a spune cu voce tare ce anume îi îngrijorează cu privire la sănătatea lor.

Săgetătorii să fie prudenți pe cât posibil cu cheltuielile, întrucât s-ar putea să primească o notă de plată amețitoare sau să apară cheltuieli neașteptate.

Pentru Capricorni dividendele pe care le-au anticipat din mișcările financiare bine planificate și executate, pot ajunge la ei mai devreme decât se așteaptă.

Vărsătorii au parte de mici aranjamente financiare sau chiar de un parteneriat sau o fuziune între pasiunile sale și o altă afacere.

Peștii au ocazia să elimine bagajul emoțional, să conexeze o serie de informații și să pună punct situațiilor care trenează de prea mult timp.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top