Connect with us
Horoscop zilnic Minerva 3 iulie 2020 - Realitatea dură cu zodiile

Horoscop Minerva

Horoscop zilnic Minerva 3 iulie 2020 – Realitatea dură cu zodiile

Horoscop Minerva zilnic pentru vineri, 3 iulie 2020. Realitatea devine dură cu zodiile.

Horoscop zilnic Minerva 3 iulie

Berbec – Dacă lucrurile au părut plictisitoare și că au stagnat în ultimul timp, este posibil să fii nevoit să infuzezi situația cu un pic de entuziasm. Adaugă fler și dinamism. Ia frâiele în propriile mâini și urmărește-ți activ obiectivele. Ai un puternic sentiment interior încotro trebuie să mergi. Încerci să aduci lucrurile la realitate.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec.

Horoscop zilnic Minerva 3 iulie 2020 Taur – Când vine vorba despre chestiuni sentimentale și despre romantism, încearcă să nu fii atât de viclean. S-ar putea să oferi cuiva o soluție și numai pentru a-i testa  devotamentul. Este un moment important pentru tine. Probabil va trebui să fii cu picioarele pe pământ în loc să păstrezi lucrurile atât de ușoare și ambigue.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur. Încearcă să rămâi optimist

Gemeni –  Astăzi se pune accentul pe acțiune. Tu ești cel la care trebuie să apeleze pentru a-și termina treaba. Nu aștepta nicio secundă ci ajută-i așa cum știi. Emoțiile curg și ești un izvor nesecat de forță și resurse interne. Ceva vreme de acum încolo, te vei confrunta cu efectele sale amețitoare. Vei fi gata să iei o decizie mai clară mai târziu.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni. Dacă ești singur, eclipsa ți-ar putea aduce pe cineva

Horoscop zilnic Minerva 3 iulie 2020 Rac

S-ar putea să fii dezamăgit de anumite credințe și să te îndrepți nu spre o cale bine bătătorită, ci spre una pe  care nu ai explorat-o niciodată. Ai încredere în instinctele tale despre ceea ce este mai bun pentru tine și nu vei greși. Este posibil ca mintea ta să nu aibă acuitatea obișnuită și poți fi ușor distras. Nu începe proiecte noi.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac. Energia devine epuizabilă

Leu –  Anumite situații pot fi dificil de rezolvat astăzi, întrucât se amestecă cu partea emoțională. Ești neliniștit. Lucrurile încep fără a planificate și cu atenția necesară. Încearcă să nu îți faci griji prea mult. Propria îndoială este de natură să împiedice orice proiect. Ai încredere că lucrurile vor funcționa. Îndrăzneș-te doar.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu. Vei găsi în inimă magia

Horoscop zilnic Minerva 3 iulie 2020 Fecioară

Este posibil ca mintea ta să caute posibilități de extindere viitoare, dintre care unele pot să nu fie chiar atât de viabile. Astăzi este posibil să începi să vezi adevărul despre cineva care a profitat de pe urma ta și s-ar putea să fii mai dispus să îți asculți intuiția dacă îți spune să stabilești limite mai ferme.  Te-ar putea aduce într-o anumită ipostază emoțională.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară. Este de bun augur să lucrezi în tandem

Balanță – Ceața s-a ridicat de pe ochi și ești gata să decolezi. Starea de visarea pe care ai parcurs-o în ultima vreme a fost drăguță, dar acum este timpul să te miști din nou. Folosește tot ce ai învățat din această experiență recentă și folosește-o în lumea practică. Încearcă să nu te lași prins în capcana unei conversații care nu îți aparține.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță. Ești atras de spontaneitate

Scorpion – Succesele în afaceri și financiare te fac să te simți fericit și mulțumit. Aștepți cu nerăbdare să mergi mai departe. Dezavantajul acestei perioade este că persoanele care nu sunt deosebit de demne de încredere ar putea decide să-și suflece mânecile pentru realizarea propriilor scopuri. Azi chiar ai putea să ceri un împrumut.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion. Unele lucruri devin mai stresante

Horoscop zilnic Minerva 3 iulie 2020 Săgetător

Chiar dacă toate continuă să meargă bine pentru tine, starea ta de spirit poate să oscileze foarte puternic săptămâna aceasta. În ciuda tuturor lucrurilor grozave din viața ta, ai putea să te simți puțin stresat în tot acest timp. Probabil este doar rezultatul bioritmurilor scăzute. Încearcă să te concentrezi pe muncă.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător. Treci prin multe transformări

Capricorn – Energia ta nu este ceea ce era de obicei și probabil că acționezi cu energie nervoasă. Ia în considerare situația de a-ți pune sarcinile în ordine, de urgență. Lumea nu se va termina dacă nu le vei face pe toate azi. Seara, închiriează o grămadă de DVD-uri sau uită-te la televizor, comandă o pizza și relaxează.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător. Treci prin multe transformări

Horoscop zilnic Minerva 3 iulie 2020 Vărsător

Multe dintre obiectivele personale fie au fost îndeplinite, fie sunt în curs de manifestare, motiv pentru care ești încântat. Cu toate acestea, cei din jurul tău s-ar putea să nu fie chiar atât de încântați. Ți se poate cere să contribui la organizații de caritate sau să dai împrumut niște bani unor persoane pe care nu le cunoști cu adevărat.

Citește integral: Horoscop zilnic Minerva 1 iulie 2020 – schimbare de direcție

Pești – Cu prea multe proiecte de finalizat s-ar putea să te simți puțin presat. Cu toate acestea, este posibil ca determinarea ta înnăscută să te facă să încerci să le împaci pe toate, chiar dacă pare imposibil. Totuși, nu încerca să faci totul singur deoarece acest lucru ar putea să împlinească anumite scopuri fără a atrage oprobiul cuiva asupra ta.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător. Ești prea nerăbdător

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top